Igualtat màxima en el Catalunya – Euskadi de futbol platja
Notícies Generals | 15/07/2016
La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja ha debutat en el campionat estatal amb victòria per 6-5 davant el País Basc. La igualtat i l’emoció en el marcador s’han mantingut fins l’últim minut de partit.

La Selecció Sènior masculina de futbol platja ha jugat el primer partit del VII Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques just després que ho fes la Selecció Juvenil. El rival ha estat el País Basc i el resultat, un 5-6 molt disputat i lluitat. Catalunya ha sortit amb força i de seguida ha dominat el partit, creant ocasions molt clares, com per exemple un pal al travesser. Alejandro Morillas ha marcat un gran gol amb un potent xut que ha estat imparable per al porter (1-0). Amb el marcador a favor i el bon joc que s’estava veient semblava que la primera part acabaria amb més gols, però la igualtat entre ambdós conjunts no ho ha permès. El primer del País Basc ha arribat des d’un córner i el segon en pròpia porta en un servei de banda (1-2).

Just començar el segon període, el País Basc ha tingut més encert de cara a porteria quan un xut innocent ha picat el pal i ha acabat entrant per establir l’1-3. Aquests has estat uns minuts de desconnexió momentanis, ja que els bascos s’han apropat amb més perill a l’àrea catalana. Tanmateix, la Catalana s’ha refet, hi ha posat ganes i intensitat i ha trobat la recompensa en els gols. Tomàs Anguita ha rematat un córner (2-3) i Catalunya ha tornat a agafar les regnes del partit. Víctor Morillas ha creat una jugada individual per posar, de nou, les taules en el marcador (3-3).  En una falta directa, ben resolta pel porter Eliott Mounoud, s’han creat diversos rebots en els que finalment, Íñigo Fernández, ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa (3-4).

El partit s’ha convertit en un anar i venir constant i sense descans, en el que una petita distracció podia costar els tres punts. Una jugada ràpida que ha iniciat Mounoud ha acabat als peus de Dani Morros, que no s’ho ha pensat dues vegades per marcar el 4-4. En dues jugades de triangulació molt semblants, Morros ha marcat el 5-4 i Adrián Frutos ha tancat el primer partit de la Catalana amb el 6-5.

Els propers enfrontaments que jugarà la Selecció Sènior són divendres a les 11.00 hores davant Andalusia en directe per GolT, i a les 20.00 hores contra Extremadura.