Iniciar la temporada amb el reconeixement mèdic en vigor
Notícies Generals | 16/06/2017
A partir del proper 1 de juliol començarà formalment la temporada 2017/18 i, com cada any, recordem que per poder donar d’alta la teva llicència has de tenir el reconeixement mèdic en vigor.
Iniciar la temporada amb el reconeixement mèdic en vigor

El reconeixement mèdic té una vigència de dues temporades, la que es realitza i la següent. Així que, per poder expedir la llicència amb el vostre club, primer heu de comprovar, través del vostre accés al Portal del Federat, que teniu el reconeixement mèdic vigent. Els federats que us inscriviu per primera vegada, obligatòriament haureu de superar satisfactòriament el reconeixement mèdic abans de poder tramitar la llicència.

Si el vostre reconeixement mèdic ha caducat, haureu de tornar a passar la revisió en qualsevol dels centres mèdics homologats per l’FCF (podeu trobar el llistat de centres a l'enllaç http://fcf.cat/reconeixement-medic) i superar les proves abans del 31 de desembre de 2017. Així doncs, per poder tramitar la llicència, heu de tenir el reconeixement mèdic en vigor o bé haver concertat la cita amb el centre homologat. En cas contrari, el sistema no permetrà la tramitació de la llicència.

En qualsevol cas, si no es realitza el reconeixement mèdic amb una data concertada en un centre homologat, comportarà la suspensió automàtica de la llicència fins que aquest reconeixement se superi satisfactòriament.

CIRCULAR INFORMATIVAUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.