Inscripcions de les últimes divisions o categories úniques de la LCFS 2017-18
Notícies Generals | 28/07/2017
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF facilita les inscripcions provisionals en diverses categories de la Tercera Divisió i també de categories amb divisions úniques de futbol sala de cara a la competició de Lliga de la pròxima temporada 2017-18.
Inscripcions de les últimes divisions o categories úniques de la LCFS 2017-18

Ja estan disponibles les inscripcions provisionals de les categories úniques i de les últimes divisions de futbol sala masculí i femení per a la propera temporada. Aquesta informació es pot consultar fent clic sobre la categoria, accedint directament al document amb les agrupacions que li corresponen:

SÈNIOR FEMENÍ

JUVENIL CADET FEMENÍ

BASE FEMENÍ

SÈNIOR MASCULÍ

JUVENIL

CADET

INFANTIL

ALEVÍ

BENJAMÍ

PREBENJAMÍ

PROMESES

A més, en cas de produir-se alguna baixa o renúncia a qualsevol categoria, s'informarà a l'equip que correspongui de la possibilitat d'ascendir i es notificarà, en el cas de ser necessari, la modificació d'algun d'aquests llistats.

Les agrupacions de les darreres divisions de totes les categories i d’aquelles amb una única divisió, es confeccionaran a l'inici de setembre, una vegada tancades les inscripcions de futbol sala i amb l'inici del període escolar. Aquesta informació s'anirà actualitzant constantment.

Demanem als club que comprovin les seves inscripcions en aquestes categories per tal d’informar-nos de tots els possibles errors, bé siguin per falta d’alta o alguna baixa d’equip.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.