Inscripcions dels equips de les darreres i úniques categories de futbol sala per a la temporada 2018-2019
FS Notícies | 10/09/2018
Publicats els llistats amb les inscripcions rebudes dels equips de les darreres categories i de les categories úniques que participaran, la present temporada 2018-2019, a la competició de Lliga de Futbol Sala.
Inscripcions dels equips de les darreres i úniques categories de futbol sala per a la temporada 2018-2019

La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els llistats d’inscripcions de les darreres categories i de les categories úniques, corresponents a la competició de Lliga de Futbol Sala, per a la temporada 2018-2019.

D’aquesta manera, tots els clubs interessats poden consultar la seva inscripció a través dels següents llistats, ordenats per categories:

3a DIVISIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA

3a DIVISIÓ JUVENIL DE FUTBOL SALA

3a DIVISIÓ CADET DE FUTBOL SALA

3a DIVISIÓ INFANTIL DE FUTBOL SALA

3a DIVISIÓ ALEVÍ DE FUTBOL SALA

LLIGA BENJAMÍ DE FUTBOL SALA

LLIGA PREBENJAMÍ DE FUTBOL SALA

2a DIVISIÓ FEMENÍ DE FUTBOL SALA

1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ DE FUTBOL SALA

LLIGA CADET FEMENÍ DE FUTBOL SALA

LLIGA INFANTIL FEMENÍ DE FUTBOL SALA

LLIGA ALEVÍ FEMENÍ DE FUTBOL SALA

Tots aquells clubs que detectin alguna incidència d’algun dels seus equips en els llistats anteriors, hauran de notificar-ho a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament de competició de futbol sala.

S’informa als clubs que el període d’inscripcions resta obert fins el proper dijous 13 de setembre. Així doncs, a partir del divendres 14 de setembre, es començarà a treballar en les agrupacions d’aquestes categories i, a continuació, a partir del dilluns 17 de setembre, es procedirà a confeccionar els respectius calendaris de competició.

Recordem que els calendaris que ja estan publicats, estan disponibles a l’apartat de competició de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.