Inscripcions obertes per al Curs d’especialització en l’entrenament de porters
L’Escola d’Entrenadors de l’FCF ofereix aquest curs presencial sobre la figura dels porters a la delegació del Vallès Occidental-Sabadell.
Inscripcions obertes per al Curs d’especialització en l’entrenament de porters

Del 3 d’abril al 15 de maig, l’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol ofereix el Curs Federatiu Especialització Bàsic en l’entrenament de porters, el qual tindrà una durada de 30 hores presencials i es realitzarà a la delegació del Vallès Occidental, a Sabadell (C/ Apulia, s/n. Edifici Olímpia, 08206).

Aquest curs pretén que l'alumne conegui les funcions d’un entrenador de porters en etapes de formació, els aspectes més rellevants en el joc del porter, així com que aprengui a desenvolupar el seu propi model per a què els seus porters arribin a l’èxit.

Una vegada realitzades les classes, l'alumne gaudirà de les eines suficients per poder desenvolupar la tasca d'entrenador de porters de base d'una manera organitzada. Alhora, gaudirà d'un ventall de recursos i estratègies per adaptar-se a les diferents realitats que es pugui trobar.

Dades d’interès:

Horari:  dimarts de 18.00 a 22.00 hores.

Preu: 325 euros.

Requisits d’accés:

Per accedir al curs, els interessats han de pujar a la seva intranet d’alumne el Diploma Bàsic d’Entrenador de Futbol.

Titulació:

L’alumne que disposi del Primer Nivell/Bàsic d’Entrenador de Futbol Federatiu obtindrà un diploma expedit per la RFEF.

Els alumnes que no tinguin aquest requisit podran accedir al curs igualment, però en finalitzar-lo rebran únicament un certificat d’aprofitament, el qual no té validesa com a llicència i no es podrà exercir com a entrenador de porters.

INSCRIPCIONS

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a escolaentrenadors@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.