Inscripcions obertes per la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 18/10/2017
A partir del 18 d’octubre queda obert el termini per inscriure’s a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018 en les categories de base i sènior masculines i femenines, on tots els clubs de futbol sala hi poden participar.
Inscripcions obertes per la Copa Catalunya de Futbol Sala

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol engega la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018, obrint les seves inscripcions en totes les seves categories, perquè tots els equips interessats puguin tramitar la seva participació.

Les categories participants

A continuació es detallen les categories participants en la Copa Catalunya de Futbol Sala (*):

(*) La categoria prebenjamí no necessita inscripció, ja que participarà en el quadrant final de la Copa Catalunya Prebenjamí de Futbol Sala de forma directa en la competició de lliga regular, que es durà a terme a partir del mes de gener de 2018.

El termini d’inscripció

A partir del 18 d’octubre s’obre el termini d’inscripció a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018, i es tancaran inscripcions el proper 29 d’octubre de 2017.

L’inici de la competició

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, del 30 d’octubre a l’1 de novembre la LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins el moment per a la seva comprovació. A partir del 2 de novembre, es realitzarà la configuració dels quadrants de competició de les diferents categories, de tal manera que l’inici de competició serà a partir del 20 de novembre de 2017.

Les dates de la competició (*)

(*) Les dates de les eliminatòries es podran veure afectades en funció de les rondes que precisi la competició de cada categoria, segons el volum de participants. Els terminis de les diferents rondes es confirmaran amb la publicació del quadrant definitiu de cada categoria.

Les subvencions de la Copa Catalunya

Continuant com la temporada passada, la Lliga Catalana de Futbol Sala, amb la intenció d’incentivar la Copa Catalunya de Futbol Sala, subvencionarà els rebuts arbitrals amb els següents percentatges:

El preu de l’arbitratge

La Lliga Catalana de Futbol Sala continua mantenint les mateixes quotes arbitrals que les darreres temporades, aplicant les corresponents subvencions.

A continuació es pot consultar el llistat amb els preus de l’arbitratge de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018:

PREUS ARBITRATGE COPA CATALUNYA FS 17-18

La normativa de la competició

Ja es pot consultar la normativa de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018 a través dels següents links:

NORMATIVA COPA CATALUNYA FS 17-18 (BASE)

NORMATIVA COPA CATALUNYA FS 17-18 (SÈNIOR)

Les inscripcions

Tots aquells clubs interessats en inscriure als seus equips a la Copa Catalunya de Futbol Sala, han d’accedir, a través de la portada de la intranet federativa del club, a l’apartat ‘Copa Catalunya Futbol Sala’ i s’ha d’omplir el formulari d’inscripció abans del 29 d’octubre de 2017.

Un cop tramitades les inscripcions, fins el proper 29 d’octubre de 2017, el club podrà modificar i/o eliminar qualsevol inscripció realitzada. Les inscripcions vàlides seran aquelles que el dia de la finalització del termini d’inscripció estiguin realitzades.

L’apartat específic

La Copa Catalunya de Futbol Sala disposa d’un espai específic dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, així com la normativa i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent click aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.