Jornada de formació d’observadors federatius a Tarragona
Comitè Àrbitres | 08/02/2020
Els observadors federatius de l’FCF a Tarragona, Lleida, les Terres de l’Ebre, el Penedès-Garraf i l’Anoia es reuneixen per tractar els aspectes més rellevants de la seva tasca.
Jornada de formació d’observadors federatius a Tarragona

La delegació de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona ha acollit aquest divendres la segona jornada de formació d’observadors federatius de la temporada 2019-2020. En la reunió hi han assistit els observadors federatius de l’FCF a Tarragona, Lleida, les Terres de l’Ebre, el Penedès-Garraf i l’Anoia, i ha estat coordinada pel responsable d’informes i membre de la comissió executiva del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Ferran Garcia, qui ha tractat els aspectes més rellevants de la tasca que porten a terme tots els observadors en els diferents camps de futbol d’arreu del territori català.

 

Durant la trobada, s’ha destacat la millora notable del comportament del públic a les graderies al llarg de les darreres temporades, gràcies a les campanyes impulsades per l’FCF, com ara ‘Joc Net’, ‘Prou Violència al Futbol’ o ‘Zero insults a la grada!’. Tot i així, s’ha insistit en la necessitat de seguir treballant en aquesta línia, per continuar millorant el futbol català, a més de subratllar la importància que els pares i les mares se centrin en animar els seus fills, sense pressionar als àrbitres o entrenadors. De la mateixa manera, també s’han repassat aspectes tècnics sobre l’elaboració d’informes.

 

A la jornada també han estat presents el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el vicepresident de l’FCF i delegat a Tarragona, Josep Vives; el vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés; el directiu de l’FCF i delegat a l’Anoia, Francesc Borrega; el directiu de l’FCF i delegat al Penedès-Garraf, Manel Duran; la directiva de l’FCF i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; el directiu de l’FCF i delegat a Osona, Toni Tañà; els directius de l’FCF Ricardo Pacheco i Rafa Pinedo; el subdelegat de l’FCF a les Terres de l’Ebre, Miquel Piñol; el subdelegat de l’FCF al Tarragonès, Diego Ávila; el responsable de futbol base a Lleida, Jordi Pifarré; i el responsable de futbol amateur a Lleida, Jaume Mas; entre d’altres.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.