Jornada de Primers Auxilis a Calafell
Mutualitat FCF | 07/12/2017
El pròxim dissabte 9 de desembre, la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha organitzat quatre tallers de Primers Auxilis anomenats #TuPotsalvarVides que impartiran monitors de la Creu Roja en el Nou Camp Municipal de Calafell.
Jornada de Primers Auxilis a Calafell

Recordem que tots els jugadors i jugadores dels clubs del Penedès-Garraf i Tarragona estan convidats a aquesta gran festa matinal del dissabte 9 de desembre de 2017, de 9.00 a 14.00 hores, que pretén conscienciar els joves del futbol català de la importància d’aprendre les nocions bàsiques per actuar en cas d’accidents esportius. La Creu Roja també farà exhibicions de recerca i rastreig amb gossos de l’equip de resposta immediata.

El terreny de joc del Nou Camp Municipal de Calafell es dividirà en dues parts. En una es faran els quatre tallers de Primers Auxilis d’aquesta jornada #TuPotsalvarVides, en quatre carpes:

  • Suport Vital Bàsic + Desfibril·lador Extern Automàtic (SVB+DEA).
  • Pèrdua de consciència i posició lateral de seguretat (PLS).
  • Lesions físiques (traumatologia).
  • Lesions mèdiques (cop de calor, cop de fred, hipoglucèmia, hipotèrmia, lipotímia...).

 

En l’altre part del camp, els equips base del CF Calafell participaran en un torneig de futbol 7.

La Creu Roja de Catalunya, l’Ajuntament de Calafell i la Federació Catalana de Futbol col·laboren en aquest projecte pilot que s’inicia a Calafell i que podria organitzar-se en un futur a tot el territori català.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.