Jornada de Tecnificació pel club de Futbol Sala Olesa
Notícies Generals | 27/03/2017
Tècnics de l’Àrea Esportiva i Seleccions de la LCFS de la FCF han dirigit la Jornada de Tecnificació organitzada pel CTEFS per als jugadors del club Futbol Sala Olesa.
Jornada de Tecnificació pel club de Futbol Sala Olesa

En el Pavelló Municipal Salvador Boada d’Olesa de Montserrat, aquest diumenge 26 de març, s’ha dut a terme la 5ªJornada de Tecnificació del CTEFS amb jugadors i jugadores del Futbol Sala Olesa. El club del Baix Llobregat, que compta amb 20 equips federats, ha posat a disposició dels tècnics de les Seleccions Catalanes de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, els seus jugadors de les categories Benjamí, Aleví, Infantil, i a les jugadores dels equips Base Femení i Cadet-Juvenil Femení.

Els seleccionadors encarregats de dirigir aquesta Jornada de Tecnificació han estat el president del Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala (CTEFS), Chus Esteban; el seleccionador Absolut, Santi Gea; i Ivan Calle, membre de la Selecció Aleví.

La primera sessió ha anat dirigida als jugadors dels equips Benjamí i Aleví ‘B’, els quals han pogut treballar el control orientat com a fonament  tècnic per a la iniciació en les seves categories. A continuació, ha estat el torn dels equips Aleví ‘A’ i Infantil ‘A’, que han pogut desenvolupar una sessió per l’aprenentatge i millora de les dualitats ofensives. Finalment, han realitzat la seva tecnificació basada en els fonaments bàsics defensius per iniciació a una defensa activa de canvis els equips Base Femení i Cadet-Juvenil Femení del club.

Així doncs, de les 9.45 fins a les 14.00 hores, s'han dut a terme les sessions de tecnificació amb les cinc categories esmentades, les quals han treballat diferents exercicis per millorar la tècnica dels jugadors, així com aspectes tàctics adaptats a cada edat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.