L’ACE Riudellots, creixent a poc a poc però amb pas ferm
Futbol Femení | 22/11/2017
L’objectiu d’aquest club, situat a la comarca de la Selva, és augmentar el seu nombre de jugadores a curt termini gràcies a les ajudes del projecte #Orgullosa.
L’ACE Riudellots, creixent a poc a poc però amb pas ferm

Fundat el 1977, l’ACE Riudellots va inaugurar les seccions de futbol sala i atletisme fa 25 anys. Actualment, l’entitat compta amb 10 equips i 100 esportistes, 75 d’ells jugadors de futbol sala. “La filosofia del club és formar a esportistes com a persones, inculcant uns valors com ara la companyonia i el respecte a les normes, als companys, als rivals i als àrbitres. “L’objectiu més immediat que ens plantegem és consolidar els nostres esportistes, que creguin amb el nostre club i en la nostra metodologia. D’aquesta manera aconseguirem que vinguin més esportistes d’altres municipis propers”, assegura el president de l’ACE Riudellots, Gerard Torrent.

L’arribada dels equips femenins a l’entitat es remunta 12 anys enrere, quan un grup de noies que practicava atletisme es va animar a començar a jugar a futbol sala. Des de la seva creació només ha existit el Sènior Femení, però des de fa dues temporades el club també compta amb un conjunt base femení. “Estem donant-nos a conèixer perquè les noies que vulguin vinguin a provar amb nosaltres. El futbol sala femení, igual que el futbol femení, necessitava un projecte com #Orgullosa per donar un pas endavant i créixer en tots els aspectes. És una fantàstica iniciativa per aconseguir ampliar el nostre nombre de jugadores. Aquest és el nostre repte a curt termini”, remarca Torrent.

Per la seva part, una de les futbolistes de l’entitat, Cristina Prieto, afirma que “el projecte #Orgullosa em sembla una gran iniciativa per part de la Federació Catalana de Futbol. Tant de bo aquestes campanyes no siguin necessàries. Això voldrà dir que el futbol femení estarà més consolidat”. Al seu torn, el delegat a Girona de la LCFS, Miguel González, explica que “aquesta entitat és una de les més antigues de la província, sempre treballant la base. És un club molt competitiu”.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.