L’AE Ca L'Aguidó, l’abans i el després amb +KESPORT!
F. Base | 26/11/2017
El projecte +KESPORT! ha calat profundament en els membres i jugadores que formen part d’aquest club de Blanes. I és que tots ells han après a valorar la feina dels altres i de conèixer-se a si mateixos.
L’AE Ca L'Aguidó, l’abans i el després amb +KESPORT!

Fundat el 1978, l'AE Ca L'Aguidó, va fer realitat el somni d'un barri de Blanes que, fins aleshores, no disposava d'una entitat esportiva amb la sensibilitat de promoure el futbol formatiu. Força anys després, aquest esperit es manté intacte. La directiva té cura de seguir sent un club amb la ment oberta a noves experiències, com ara +KESPORT!.

Per al coordinador esportiu de l’entitat, Borja Gallardo, aquest programa "ens va semblar una molt bona idea des del principi i a l'hora de realitzar una valoració final, el primer que s’ha de destacar és la il·lusió que ha provocat en els jugadors i jugadores. El resultat ha estat sens dubte positiu ", afirma, ja que tot això s’ha produït en l'àmbit d'una substancial millora de la pedagogia aplicada a la formació personal i col·lectiva dels jugadors a l'hora de prendre decisions, analitzar les situacions, a tenir empatia amb els companys i identificar per si mateixos les conductes positives i negatives que envolten el futbol.

L'entrenadora Anna Garcia subratlla que, des de l'arribada de +KESPORT!, els jugadors s'han deixat anar, "ja no es queden tan callats com abans. A l'hora de realitzar les activitats ells mateixos et diuen si els ha agradat o no, i això és un punt a favor. Tenen criteri i també ens ajuda a ser millors entrenadors".

Segons Daniel Cantero, un altre dels tècnics de Ca L'Aguidó, el canvi que més li ha cridat l'atenció és que els jugadors i jugadores han pres "més consciència del que fan aquí, de com són ells i com es comporten els altres. Ara són capaços de posar-li nom a les emocions i situacions i de saber que quan no fan bé alguna cosa repercuteix en l'equip. Resulta indubtable que ha donat resultat a base d'anar treballant cada dia. Te n'adones com han calat totes aquestes coses que, en el moment, creus que han relliscat. Però no, estan presents". A més a més, els pares també s'han mostrat permeables a col·laborar i utilitzar tota la metodologia apresa al club gràcies a la bona acollida del projecte.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.