L’AE Prat, classificat per als quarts de final de la Copa RFEF
Copes | 16/10/2019
El conjunt del Baix Llobregat tomba el Poblense per 3 a 5 a la tanda de penals després d'empatar 1 a 1 al temps reglamentari i a la pròrroga.
Twitter @udpoblense

L’AE Prat jugarà els quarts de final de la Copa RFEF. El conjunt del Baix Llobregat ha derrotat el Poblense per 3 a 5 a la tanda de penals després d'empatar 1 a 1 al temps reglamentari i a la pròrroga. Després d’un inici de partit sense un dominador clar, el bloc del Baix Llobregat ha imposat el seu estil de joc i ha disposat de les ocasions més clares de gol. Per la seva part, els mallorquins, que encara no han cedit cap punt aquesta temporada, només han generat perill a pilota aturada. Al minut 39, Oribe ha avançat el Prat després de definir amb encert davant el porter rival.

A la segona part, el Poblense ha fet un pas endavant per intentar empatar el duel com més aviat millor, però s'ha trobat amb un Prat ben posicionat al terreny de joc i amb les idees clares. El porter del combinat català, Andrés, ha aturat amb encert les poques arribades perilloses del Poblense. Ja al temps afegit, el bloc mallorquí ha empatat el duel gràcies a un penal convertit per Mateu. Ambdós equips s'han quedat amb 10 jugadors. A la pròrroga, ni Poblense ni Prat han aconseguit perforar la xarxa rival i l'eliminatòria s'ha decidit des del punt de penal. Allà el Prat s'ha mostrat més efectiu i s'ha emportat el triomf per 3 a 5.