L’AE Prat guanya 2 a 1 al Muleño i es classifica pels vuitens de final de la Copa RFEF
Copes | 02/10/2019
La victòria de l’AE Prat per 2 a 1 al Muleño dona a l’equip del Baix Llobregat la participació en els vuitens de final d’aquesta Copa RFEF.

Un gol de Morales a la segona part de la prórroga ha classificat el Prat per als vuitens de dinal de la Copa RFEF. L’equip murcià ha començat bé, però dues jugades del jugador del Prat han avisat que l’equip català no li posaria les coses fàcils al Muleño. Dit i fet, al minut 30 Chabboura ha aconseguit l'1 a 0 al Sagnier. Al 37’, una nova jugada dels del Baix Llobregat, amb un xut d’Oribe que ha sortit desviat. Dos minuts després, el Muleño ha estat a punt d’empatar però la falta no ha trobat rematador. En finalitzar la primera part, una altra vegada Chabboura ha tingut l’oportunitat d’aconseguir el segon, però el porter murcià ho ha impedit. Amb avantatge per la mínima, favorable al Prat, s'ha esgotat la primera part.

Óscar Yuste

Al minut 63 de la segona part, el jugador del Muleño Belando ha aconseguit l’empat a 1. Vint minuts després, al 83', la rematada de Chabbora s’ha estavellat al travesser. I al 89’, gol anul·lat a Raillo per fora de joc. Amb l’empat a 1, s’ha arribat al final del partit, i per tant, a la pròrroga.

Només iniciada la segona part de la prórroga, al minut 106, ha arribat el segon gol del Prat gràcies a Javi Morales (2 a 1). Un gol que ha evitat la loteria dels penals. Els de Pedro Dólera i Dani Contreras aconsegueixen passar als vuitens d’aquesta Copa RFEF. L’AE Prat jugarà  el próxim 17 d’octubre al camp de la UD Poblense, que aquesta tarda ha derrotat el CD Teruel per 2 a 1 .

Óscar YusteAl partit disputat al Municipal Sagnier ha assistit la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, que ha acompanyat el president de l'AE Prat, Luis Quiñonero, entre d'altres personalitats.