L’AE Prat i el CF Badalona aconsegueixen el passi pels vuitens de final de la Copa RFEF
Notícies Generals | 15/12/2016
L’equip pratenc s’ha classificat després de guanyar per un còmode 4 a 2 a l’Atlètic Balears, mentre que el Badalona ho ha fet sense passar de l’empat (1-1).

La tornada de l’eliminatòria dels setzens de final de la Copa RFEF ha deixat molt bon gust de boca als dos equips catalans que l’han disputat, l'AE Prat i el CF Badalona. Tots dos han aconseguit classificar-se per a la següent fase de vuitens en vèncer els seus rivals, l’Atlètic Balears i la UD Poblense, respectivament. El divendres, a les 13.00 hores, es farà el sorteig per conèixer els enfrontaments de la propera ronda, que es jugarà la segona setmana de gener.

Prat-Atlético Baleares

L’Atlètic Balears no li ha posat fàcil a l'AE Prat. Els insulars han aconseguit marcar els seus dos gols molt ràpid en una primera part trepidant. Al minut 7, Avi ha fet el primer per a l’equip visitant i al 15’ Marcel ha ampliat la diferència anotant el segon.

Tot i això, els pratencs no s'han rendit i han aconseguit remuntar el partit amb una ràpida reacció. Només 8 minuts més tard, al 23’, una centrada de Xavi Pluvins des de la dreta l'ha rematat de cap Padilla per obrir el marcador local. Abans d’arribar a la mitja part, el Prat ho ha tornat a intentar en diverses ocasions; una d’elles, amb èxit. En un servei de còrner, Aitor Lario ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, els locals han acabat d’arrodonir el partit en dos minuts. Ernest Forgas (63’) i Padilla (65’) han segellat l’eliminatòria en capgirar un resultat totalment advers a l’inici de l’enfrontament. Al partit d’anada, disputat al Camp de Futbol de Son Malferit, a Palma, el Prat també es va imposar en vèncer l’equip balear per un únic gol de Fran Piera.

Badalona-Poblense

Per la seva banda, el CF Badalona ha superat la UD Poblense a Montigalà per la sumatòria de gols dels dos partits, que han acabat en empat. A l’anada, que es va jugar al Nou Camp de Sa Pobla, el resultat va ser d'empat a 2, i a la tornada, d'empat a 1.

Els poblencs s’han avançat en el marcador a l’inici de la represa (Gili, 64’) després d’uns primers 45 minuts de joc convulsos. El Badalona no ha donat per perduda l’eliminatòria en cap moment i els seus esforços i el domini sobre el terreny de joc s’han vist recompensats in extremis, quasi a les acaballes del partit.

Al minut 88, Musa ha capgirat el partit amb una pilota que li ha fet arribar Parera i que ha enviat al fons de la porteria. El jugador badaloní ha aconseguit així el passi dels de Manolo González sota l’atenta mirada de la subdelegada del Barcelonès, Maria Jesús Mateo.