Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

Actualitat federativa | 01/05/2017
L’AEM Infantil rep un homenatge a la Jornada de Futbol Femení
L’equip lleidatà, campió de Segona Divisió Infantil, Grup 3, ha rebut una samarreta de la Selecció Catalana durant la 5a Jornada de Futbol Femení que s’ha celebrat a Torrefarrera.
L’AEM Infantil rep un homenatge a la Jornada de Futbol Femení

La consecució de la Lliga de l’equip Infantil femení de l’AEM Lleida en el Grup 3 de la Segona Divisió Infantil en una competició masculina va suposar una gran gesta el passat diumenge 2 d’abril de 2017. El conjunt, format per noies d’entre 12 i 14 anys, va proclamar-se campió matemàticament a falta de quatre jornades per al final de la competició. Aquesta fita va causar un gran rebombori mediàtic i l’equip va estar en el punt de mira de molts mitjans de comunicació, concedint entrevistes i sent objecte de diversos reportatges en múltiples diaris i televisions.

Durant la 5a Jornada de Futbol Femení, totes les participants han fet un homenatge a les jugadores de l’AEM Infantil, i el president de l’FCF, Andreu Subies; el vicepresident i delegat a Lleida, Jordi Terés; i el vicepresident Josep Llaó els han fet entrega d’una samarreta de la Selecció Catalana a cadascuna de les futbolistes de l’equip.