L’Amposta Club Futbol Sala, constància i anàlisi per seguir creixent
F. Base | 24/10/2017
Els tècnics del club han adquirit les eines necessàries per transmetre els seus coneixements i directius als jugadors d’una manera més pedagògica i eficaç.
L’Amposta Club Futbol Sala, constància i anàlisi per seguir creixent

Els entrenadors de l’Amposta Club Futbol Sala han quedat entusiasmats amb el programa +KESPORT!. Gràcies a la metodologia de treball d’aquesta revolucionària iniciativa, impulsada per l’FCF i la Secretaria General de l’Esport, han pogut millorar la seva transmissió de coneixements i pedagogia, que s’ha traduït en una execució idònia de les activitats, jocs i exercicis. Els analistes del programa destaquen la implicació dels tècnics del club en la fase que més ha costat als entrenadors, la reflexió. Un moment fonamental perquè els jugadors siguin capaços d’entendre quin és el seu rol en l’equip, saber què han de fer i per quin motiu. En aquest sentit, s’han treballat qüestions com l’autoconeixement, l’empatia, les gestions d’emocions i la presa de decisions.

El vicepresident de l’entitat, Miguel Àngel Esquerré, afirma que aquest tipus de campanyes ajuden a entendre “la veritable dimensió del futbol, un esport capaç de transformar les persones en millors ciutadans, i de reforçar determinats valors”. En aquest sentit, Esquerré també afegeix que “la millor manera perquè aquest treball transcendeixi és començar sempre amb els més petits, tal com ha realitzat +KESPORT! amb 72 clubs de la Federació Catalana de Futbol”.

Per la seva banda, els joves jugadors de l’Amposta Club Futbol Sala han resumit aquesta experiència, que ha durat tota la temporada, amb el següent missatge: “Hem après a jugar en equip”. Així doncs, els futbolistes han comprès la necessitat de renunciar a la mentalitat individualista per prioritzar els interessos del col·lectiu. Aquest canvi ha significat una notable millora de convivència, un augment del rendiment i, en conseqüència, uns millors resultats. A més, els pares i mares han rubricat aquesta sensació i també han destacat l’aportació del programa en l’acció contra les actituds violentes o agressives.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.