L’Andorra es classifica per la primera eliminatòria de la Copa del Rei
Copes | 13/11/2019
La victòria del FC Andorra davant el CE Andratx (3-0), a l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei, li permet seguir a aquesta competició. La pròxima eliminatòria la jugarà davant un Primera Divisió.
FC Andorra

El FC Andorra, que disputa aquesta competició 24 anys després de la seva última participació, aconsegueix, amb la victòria avui al Comunal Prada de Moles davant el CE Andratx (3-0), enfrontar-se a un Primera Divisió en la primera eliminatòria.

Malgrat la sortida en tromba de l'Andratx de Mallorca, la primera arribada de l’Andorra al minut 3, ha suposat el gol de Pachón, pujant al marcador l’1 a 0. L’equip de Gabri s’ha dedicat a controlar el partit, aprofitant alguna incursió en el camp dels balears que ha desbarat el seu porter, Alex.

La segona part ha començat amb la mateixa intenció de l’Andorra. Control de la pilota i aprofitar alguna ocasió per rematar l’eliminatòria. I així ha estat. Al 58’, una jugada personal de Bover ha acabat amb el 2 a 0. Vinicius ha pogut escorçar diferències per l'Andratx però sense encert. Han estat els pitjors moments per l’Andorra, però Adrià Vilanova al minut 82 ha certificat el pas de l’equip andorrà a la primera eliminatòria de la Copa del Rei aconseguint el 3 a 0.

El sorteig, aquest diumenge

El FC Andorra sabrà quin és el seu rival de Primera Divisió aquest diumenge 17 de novembre, quan es celebrarà el sorteig de la primera eliminatòria de la Copa del Rei a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid (12.30 hores).

A més del conjunt andorrà, el bombo inclourà fins a nou equips catalans més, que coneixeran els seus encreuaments en la primera ronda de la competició. Aquests són el RCD Espanyol, de Primera Divisió; el Girona FC, de Segona Divisió 'A'; el Gimnàstic de Tarragona, la UE Cornellà, el Lleida Esportiu, el CF Badalona, la UE Olot i la UE Llagostera, de Segona Divisió 'B'; i el CE L'Hospitalet, de Tercera Divisió. El FC Barcelona, al seu torn, queda exempt per la seva participació en la Supercopa d'Espanya. Els partits tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre.