Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.
L’apartat específic per les convocatòries de les seleccions catalanes
Totes les convocatòries d’entrenaments de les seleccions catalanes de futbol sala, en totes les seves categories, de tota la temporada, tenen un espai específic dins del web federatiu per a la seva consulta.
L’apartat específic per les convocatòries de les seleccions catalanes

Amb l’objectiu de facilitar la tasca als clubs, als propis jugadors i als pares d’aquests, s’ha reestructurat un apartat dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (http://fcf.cat/seleccio-futbol-sala) on, d’una forma molt senzilla i ràpida, es poden anar consultant, al llarg de tota la temporada, les convocatòries que els seleccionadors catalans de futbol sala aniran publicant pels entrenaments de les seves categories.

Accedint a l’apartat posterior de ‘Seleccions’ i, concretament a ‘Futbol Sala’, amb tan sols dos clicks, s’accedeix directament a aquest apartat específic on es poden seleccionar totes les categories que configuren les seleccions catalanes de futbol sala: la sub 19, la sub 21 femenina, la sub 17 femenina, la sub 16, l’infantil, l’infantil femenina, l’aleví, la benjamí i la prebenjamí.

Una vegada es selecciona la categoria a consultar, s’obre un primer desplegable amb una planificació general on es detallen les sessions preparatòries d’entrenaments, els partits amistosos, les jornades de convivència i les dates dels campionats, i, en un segon desplegable, totes les convocatòries d’entrenament disponibles, conservant l’històric de la present temporada 2017-2018. D’aquesta manera, a través de la data i del número d’entrenament, es podran conèixer quins jugadors i jugadores han estat convocats a cada sessió preparatòria. A més, la darrera convocatòria que es penjarà serà l’oficial que el seleccionador català hagi publicat per a presentar-se als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala.

En aquestes convocatòries d’entrenament es detalla la data de l’entrenament, la instal·lació i l’adreça on es durà a terme, l’hora de la convocatòria, l’hora de l’entrenament i el llistat dels jugadors/es amb el seu club de procedència.

La sub 16 i la sub 19 han estat les dues primeres seleccions en iniciar els seus entrenaments de la temporada. Ho han fet aquest dilluns 9 d’octubre i, per tant, les seves primeres convocatòries ja estan disponibles en l’apartat específic anteriorment esmentat.