L’apartat específic per les convocatòries de les seleccions catalanes
FS Notícies | 11/10/2017
Totes les convocatòries d’entrenaments de les seleccions catalanes de futbol sala, en totes les seves categories, de tota la temporada, tenen un espai específic dins del web federatiu per a la seva consulta.
L’apartat específic per les convocatòries de les seleccions catalanes

Amb l’objectiu de facilitar la tasca als clubs, als propis jugadors i als pares d’aquests, s’ha reestructurat un apartat dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (http://fcf.cat/seleccio-futbol-sala) on, d’una forma molt senzilla i ràpida, es poden anar consultant, al llarg de tota la temporada, les convocatòries que els seleccionadors catalans de futbol sala aniran publicant pels entrenaments de les seves categories.

Accedint a l’apartat posterior de ‘Seleccions’ i, concretament a ‘Futbol Sala’, amb tan sols dos clicks, s’accedeix directament a aquest apartat específic on es poden seleccionar totes les categories que configuren les seleccions catalanes de futbol sala: la sub 19, la sub 21 femenina, la sub 17 femenina, la sub 16, l’infantil, l’infantil femenina, l’aleví, la benjamí i la prebenjamí.

Una vegada es selecciona la categoria a consultar, s’obre un primer desplegable amb una planificació general on es detallen les sessions preparatòries d’entrenaments, els partits amistosos, les jornades de convivència i les dates dels campionats, i, en un segon desplegable, totes les convocatòries d’entrenament disponibles, conservant l’històric de la present temporada 2017-2018. D’aquesta manera, a través de la data i del número d’entrenament, es podran conèixer quins jugadors i jugadores han estat convocats a cada sessió preparatòria. A més, la darrera convocatòria que es penjarà serà l’oficial que el seleccionador català hagi publicat per a presentar-se als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala.

En aquestes convocatòries d’entrenament es detalla la data de l’entrenament, la instal·lació i l’adreça on es durà a terme, l’hora de la convocatòria, l’hora de l’entrenament i el llistat dels jugadors/es amb el seu club de procedència.

La sub 16 i la sub 19 han estat les dues primeres seleccions en iniciar els seus entrenaments de la temporada. Ho han fet aquest dilluns 9 d’octubre i, per tant, les seves primeres convocatòries ja estan disponibles en l’apartat específic anteriorment esmentat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.