L’arbitratge català dins del programa del CTA de Las Palmas
FS Notícies | 09/03/2018
El cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, imparteix una conferència a Las Palmas de Gran Canaria davant del col·lectiu arbitral de la regió, per parlar sobre diferents aspectes arbitrals.
L’arbitratge català dins del programa  del CTA de Las Palmas

En motiu de la celebració del XXVII Tagoror Clinic Internacional Esfuerzo y Perseveracia, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Las Palmas, ha convidat el màxim responsable arbitral del futbol sala de la Federació Catalana de Futbol, Marcelino Blázquez, per impartir una conferència formativa sobre arbitratge.

Federación Interinsular de Fútbol de Las PalmasHa estat aquest passat 5 de març de 2018, quan, davant de més de mig centenar de col·legiats grancanaris, el cap del CTAFS ha parlat sobre ‘L’altre Reglament’, una xerrada on s’ha aprofundit en la importància de l’aspecte psicològic de l’àrbitre davant la presa de decisions.

Federación Interinsular de Fútbol de Las PalmasDurant el transcurs de la conferència ha estat present el president del Comitè Tècnic de Las Palmas, Pedro Juan Díaz Batista; i el coordinador de la modalitat de sala, Antonio Rodríguez Báez; els quals li han fet entrega a Blázquez d’una medalla commemorativa de la celebració del clínic, com a mostra d’agraïment.

Federación Interinsular de Fútbol de Las PalmasUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.