L’Atlètic Club Banyoles, un programa de reforç per a un club en creixement
Notícies Generals | 08/08/2017
L’entitat ha fet un pas endavant en els seus entrenaments des que forma part del projecte +KESPORT! aquesta temporada.
L’Atlètic Club Banyoles, un programa de reforç per a un club en creixement

L’Atlètic Club Banyoles és un referent formatiu de la ciutat de l’estany. Les seves magnífiques instal·lacions concentren famílies i vida social gràcies a la seva privilegiada situació geogràfica. Actualment, el club té un Sènior a Tercera Catalana i un Femení a Segona Divisió, a més d’una àmplia oferta formativa amb un equip Juvenil, dos Cadets, un Infantil, tres Alevins i un Benjamí.

De la mateixa manera que 71 clubs més catalans, l’Atlètic Club Banyoles treballa amb la metodologia de +KESPORT! des de l’inici de curs, una iniciativa pionera en el futbol que té per objectiu millorar les habilitats per a la vida dels joves jugadors. El seu president, Josep Ignasi Estany, ha mostrat el seu agraïment a la campanya. “Som un club jove, amb només deu anys de vida. Aquest projecte ens ha vingut genial per ajudar-nos a inculcar aquests valors del futbol i col·laborar en el creixement dels joves com a persones i com a futbolistes”, subratlla.

Segons l’entrenador Gerard Simó, els jugadors han après a respectar-se entre ells i també als adversaris. A més, han participat de forma activa en enviar als seus pares i al seu entorn un missatge d’intolerància contra les actituds agressives o poc recomanables contra els rivals. “El millor és que després de realitzar els exercicis i les activitats, han fet la reflexió i han comprès perfectament els conceptes i de què es tractava. Això és el més important. Encara que hi ha coses que ja fèiem, les hem reforçat amb el programa i hem incorporat altres de noves”, assegura.

Per la seva banda, el coach del programa al club, Nelson Raviña, ha assenyalat que els equips han mostrat una gran actitud amb el programa +KESPORT! des del primer dia. “Els grups han evolucionat notablement i han adoptat íntegrament la filosofia de la iniciativa. Han crescut amb el programa i han harmonitzat amb les seves idees i propostes”, sentencia.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.