L’Atlètic Sant Ponç, vocació pel futbol formatiu des de 1969
F. Base | 19/10/2017
El club gironí, que ja tenia una base formativa sòlida, ha vist reforçat el seu model educatiu i esportiu gràcies a les activitats impulsades per +KESPORT!.
L’Atlètic Sant Ponç, vocació pel futbol formatiu des de 1969

Fundat el 1969, l’Atlètic Sant Ponç s’apropa al mig segle de vida. Cinquanta anys marcats per una destacada tasca de proximitat amb el seu barri. El club es caracteritza per prioritzar la formació per sobre dels resultats i la competitivitat. “Estem convençuts que només així aconseguirem apropar-nos a l’excel·lència en el futbol. Buscant sempre els millors mètodes formatius a l’abast per portar la nostra filosofia a la pràctica”, remarca el president de l’Atlètic Sant Ponç, Manel Yeste, qui s’esforça diàriament perquè el futbol sigui un element d’integració social.

En aquest sentit, el programa +KESPORT! ha servit per potenciar valors com la companyonia i el respecte als equips. Una iniciativa que ha estat rebuda amb els braços oberts pels entrenadors i junta directiva de l’entitat. “Ens hem sentit plenament identificats amb +KESPORT!, ja que el que busca reforçar són valors en els quals creiem i treballem. Val la pena recordar-los a tots els que estem en aquest món. El que aprenguin ara els jugadors els hi servirà per a tota la vida. El respecte, la solidaritat, l’educació i l’amistat són per sempre”, assegura Yeste.

Per la seva banda, un dels entrenadors del club, Ignasi Martínez, destaca que “+KESPORT! és una campanya molt productiva perquè està enfocada a objectius que van molt més enllà del futbol i que tenen una gran utilitat a nivell personal. Gràcies a aquest projecte, els nois i noies han realitzat exercicis i activitats revolucionaris i originals, i han incorporat nous valors i sensacions”.

Els pares i mares també han percebut un canvi important en l’aspecte de la unió dels conjunts. És a dir, de la capacitat dels jugadors i jugadores per entendre que els interessos del col·lectiu estan per sobre dels individuals. En aquest sentit, han destacat l’absència de problemes, disgustos i altres situacions que s’han produït en temporades anteriors.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.