L’EF Artesa de Segre aposta per reforçar els llaços emocionals entre jugadors i entrenadors
F. Base | 04/12/2017
El club lleidatà ha gaudit d’una temporada entretinguda gràcies al projecte +KESPORT!, amb el qual tots els jugadors han viscut una experiència molt positiva.
L’EF Artesa de Segre aposta per reforçar els llaços emocionals entre jugadors i entrenadors

El treball a l'Escola de Futbol Artesa de Segre desenvolupat al llarg de la temporada s'ha canalitzat a través del coach de +KESPORT! Marc Martínez amb un resultat positiu gràcies a la fluïdesa d'aquesta relació, la qualitat del programa i, sobretot, a la predisposició dels entrenadors i de l'staff directiu i tècnic de l'entitat. Pel president de l’Artesa de Segre, Jaume González, l'experiència ha resultat "molt interessant, ha estat amena, divertida i entretinguda perquè ha servit per reforçar llaços entre jugadors, entrenadors i pares. El meu desig és que es pugui continuar amb el programa. A nosaltres en particular ens agradaria seguir la propera temporada".

El vessant d'implicació dels pares ha atret especialment l'atenció dels responsables del club. I al mateix temps els propis pares han percebut canvis valuosos en els jugadors. Tot ells també han mostrat la seva voluntat de continuar per aquest camí en l'àmbit formatiu.

El coordinador de l’entitat, Miki Massana, ha ressaltat "la importància de treballar, a més d'aspectes tècnics, tàctics i condicionals del futbol, una ampliació d’aquest espectre a l'àmbit emocional i mental del jugador i jugadora. A més, també hem pogut treballar les seves habilitats i la seva perícia". En general, l’anterior temporada ha donat alegries en l'aspecte competitiu, però és veritat que l'aplicació de + KESPORT! ha fet l'atmosfera dels entrenaments i de les relacions entre tots més entranyable i càlida.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.