L'EF Gavà, a la fase intermèdia de la Copa Coca--Cola
Notícies Generals | 24/05/2014
Els Gavanencs, han guanyat per 2 a 0 al EF Gironès Sàbat a la final de la fase catalana de la Copa Coca-Cola. Amb aquest resultat s'han classificat per disputar la fase intermèdia de la competició.

Els dos conjunts han arribat a la final de la fase catalana de la Copa Coca-Cola després de classificar-se en els seus respectius grups a la jornada d'aquest matí amb els següents resultats:

L'Estadi de Les Comes d'Igualada ha presenciat una final on el domini als primers minuts ha estat de l'EF Gironès, amb una ocasió molt clara que ha acabat al pal després d'un córner. Tot i així, l'EF Gavà s'ha apropat tímidament a la porteria contrària i, al minut 13,  una jugada de Sveinn Gudjohnsen dins l'àrea ha acabat sent penal, que ell mateix ha transformat en el primer gol del partit.   A partir d'aquest moment l'EF Gironès ha estirat les línies, permetent així que el Gavà jugués a la contra.

A la represa, un atac ràpid del Gavà ha acabat amb el segon i definitiu gol, obra de Xavi Parrera, que classificat a l'Escola de Futbol Gavà a la fase intermèdia de la Copa Coca-Cola, que es disputarà a Saragossa l'1 de juny.

Fotografies: Àlex  Gallardo (FCF)