L'EFAC Almacelles es proclama campió de la Copa Lleida Amateur
F. Amateur | 31/08/2019
En la cinquena edició de la Copa Lleida, l'Almacelles ha superat el Borges Blanques en una final que s'ha resolt en els últims minuts i ha conclós amb 4 gols a 1.

En la cinquena edició de la Copa Lleida Amateur han particiat vuit equips de Primera i Segona Catalana. Durant el mes d'agost s'han disputat les eliminatòries prèvies i ahir, divendres 30 d'agost, el CE EFAC Almacelles i el CF Borges Blanques van jugar la gran final a Mollerussa. El resultat ha estat a l'alçada de la intensitat del duel, i amb un clar 4-1 l'Almacelles ha aixecat la copa de campions.

Al minut 10, Oscar Imaz ha obert el marcador, però al 28', Joel Guitart ha aconseguit empatar per al Borges Blanques. No ha estat fins als últims tres minuts de la final que ha aparegut un encertat Cheikh Saad Bouh Diagne, marcant tres gols gairebé de manera consecutiva.

En el descans, el vicepresident i delegat de l'FCF a Lleida, Jordi Terés, ha fet entrega d'una placa commemorativa als presidents d'ambdós clubs finalites i a les autoritats locals. També han assistit a la final el vicepresident primer de l'FCF, Josep Llaó, l'ex president de l'FCF, Andreu Subies, el director de l'Àrea Esportiva, Emili Gil, el directiu Jordi Solé, i els subdelegats Jordi Pifarré i Jaume Mas.

Jordi Terés, acompanyat de les autoritats locals, ha entregat una rèplica de la Copa al conjunt arbitral, el plat de subcampió al Borges Blanques i la Copa de campions a l'Almacelles.