L’efectivitat del Catgas tomba una intensa Catalunya
FS Notícies | 12/02/2018
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala cau derrotada per 1 a 5 contra el Catgas tot i oferir una bona imatge.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 1: Arnau Pérez, Albert Ortas, Arnau Graell, Guillem Partera, Aitor Molina, Aniol Vendrell, Álex Garcia, Iker Fernández, Gilles Vidal, Víctor Cecilia, Álex Vaca, Pau Giménez i Hugo Morillo.

CATGAS, 5: Borja Puerta, Josep Paredes, Marc Pérez, Mario Silva, Francisco Amigo, Dylan Marena, Hicham Mrir, Xavi Jaén, Iván Martin, Abde Mottaki i Arnau Navarro.

Gols primera part: Mario Silva (0-1, 8’).

Gols segona part: Xavi Jaén (0-2, 25’; 0-3, 27’), Víctor Cecilia (1-3, 29’), Hicham Mrir (1-4, 30’; 1-5, 30’).

Targetes grogues: Francisco Amigo (14’).

Àrbitre: Mohamed Hajia Zaim.

Àrbitre assistent: Yolanda Arjona García.

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha caigut derrotada per 1 a 5 davant el Catgas, de Juvenil Nacional, en un partit amistós celebrat a Cervelló. Els de Rubén González, intensos i solidaris a la pista, han competit fins al final per remuntar el partit, però el Catgas, molt seriós, s’ha emportat el triomf.

Catalunya ha saltat al parquet amb l’objectiu de dominar el partit davant d’un rival poderós. La pressió alta i intensa de la sub 16 ha dificultat la sortida de pilota del Catgas. La primera arribada perillosa catalana ha estat un potent xut de Víctor Cecilia que ha rebutjat Borja Puerta amb una gran mà. Per la seva part, el conjunt de Santa Coloma de Gramenet ha provat de sorprendre la Selecció amb ràpides transicions i en jugades d’estratègia.

Quan s’havien disputat vuit minuts d’encontre, Mario Silva ha avançat el seu equip amb una gran acció individual, anotant un gol sense tenir pràcticament angle. Tres minuts després, Catalunya ha estat a punt d’anivellar el duel amb un tir d’Àlex Vaca que ha tocat al pal esquerre de la porteria visitant i s’ha perdut per línia de fons. El Catgas també ha gaudit d’ocasions per ampliar l’avantatge abans del descans, però s’ha topat amb un Arnau Pérez molt segur sota pals.

En la represa, Catalunya ha posat una marxa més per intentar capgirar el marcador com més aviat millor. En un ràpid contraatac, Alex Garcia ha tingut l’empat en les seves botes, però el seu xut ha sortit lleugerament desviat. Al minut 25, Xavi Jaén ha batut Pau Giménez amb un xut sec ajustat a la base del pal esquerre. Només dos minuts després, Jaén ha marcat el segon gol del seu compte particular en aprofitar al primer toc una gran assistència de Mario Silva.

En l’equador de la segona part, ha arribat el premi a la insistència catalana. Víctor Cecilia ha escurçat diferències amb un sensacional xut que ha entrat per l’escaire esquerre. Només un minut més tard, però, Hicham Mrir ha marcat la quarta diana del Catgas en finalitzar un vertiginós contraatac i, uns segons després, ha eixamplat distàncies amb un tir de qualitat al segon pal.