L’Escola d’Entrenadors ofereix tres cursos de coordinador de futbol base online
L’objectiu d’aquests cursos és que l’alumne identifiqui els diferents components que permetin millorar la dinàmica del club en el vessant esportiu, econòmic i social.
L’Escola d’Entrenadors ofereix tres  cursos de coordinador de futbol base online

L’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol té programats tres cursos de coordinador de futbol base online per la present temporada. El primer tindrà lloc del 10 de desembre de 2018 a l’11 de març de 2019, el segon s’impartirà de l’11 de febrer al 13 de maig de 2019, i l’últim se celebrarà del 22 d’abril al 22 de juliol de 2019. La finalitat d’aquestes formacions és que l’alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol, identificant els diferents components que permetin millorar la dinàmica del club, en el vessant esportiu, econòmic i social, contextualitzant aquestes accions amb la realitat de cada club.

Aquests cursos es divideixen en quatre mòduls diferents que representen les àrees que ha de dominar el coordinador d’un club de futbol: Àrea de legislació i normativa, àrea de gestió, àrea esportiva i àrea d’habilitats i recursos humans. L’alumne disposarà d’una tutorització online, a través de la qual podrà fer arribar dubtes i consultes a un professor assignat via online de manera regular. Al campus virtual podrà descarregar-se apunts, vídeos, exercicis i articles demostratius dels continguts estudiats. L’avaluació consistirà a resoldre diferents activitats de cadascun dels quatre mòduls, on es valorarà la comprensió dels continguts i la seva aplicació pràctica. Un cop finalitzats els mòduls, l’alumne haurà d’entregar i presentar un Treball de Final de Curs, en el qual s’avaluarà la qualitat del projecte com a coordinador d’un club de futbol i la seva aplicabilitat.

És important destacar que en cada curs hi haurà un màxim de 50 places disponibles. Per poder realitzar-lo cal disposar de, com a mínim, la titulació de monitor de futbol base. El preu és de 220 euros. Els nous alumnes hauran d’omplir el formulari de matrícula. Aquells que hagin realitzat algun curs amb l’Escola d’Entrenadors, s’hauran d’inscriure a través de la seva Intranet d’alumne.

Per a més informació podeu fer clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.