L’Escola de Futbol Base Ripollet, un gegant del futbol formatiu
Notícies Generals | 13/06/2017
El programa +KESPORT!, vigent des de l'inici d'aquesta temporada, contribueix al fet que els futbolistes reforcin el seu sentiment de pertinença a l’equip.
L’Escola de Futbol Base Ripollet, un gegant del futbol formatiu

L’Escola de Futbol Base Ripollet, fundada l’any 2000 fruit de la unió de la PD Pajaritos i l’Industrial, té actualment 26 equips i al voltant de 400 futbolistes a les seves files. El club, que ha crescut a passes agegantes durant els últims anys, aplega a centenars de joves del barri i de la resta de la ciutat que volen practicar el seu esport favorit. La filosofia de l’entitat està enfocada en formar-los com a persones abans que com a futbolistes.

El projecte +KESPORT! ha tingut un gran èxit al club gràcies a l’entusiasme de la coach Anna Torre, que ha aconseguit motivar i unir els jugadors amb uns entrenaments i activitats adreçades a fomentar valors com el treball en grup, el suport mutu i l’empatia. Amb aquesta iniciativa pionera en el món del futbol, l’EFB Ripollet ha fet un gran avenç en la formació pedagògica dels futbolistes. Des que formen part del programa, han trobat en el futbol un agent per desenvolupar el seu autoconeixement.

D’altra banda, la bona conducta dels pares i mares també és una mostra de l’excel·lent ambient que es respira al camp Industrial de Ripollet. En aquest sentit, a l’EFB Ripollet existeix una comissió social, formada per una AMPA, que organitza contínues activitats solidàries, lúdiques, festives i, sobretot, socials que ajuden a potenciar i a fer més gran a un club que no deixat de créixer en els seus 17 anys de vida.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.