L’Escola de Futbol Bellpuig CE, impuls permanent al futbol formatiu
F. Base | 02/01/2018
La millora de l'actitud individual i col·lectiva ha estat evident aquesta temporada gràcies a la implementació de +KESPORT!. Entrenadors, directius, pares i jugadors es mostren molt satisfets amb l’arribada d’aquest projecte pioner a Catalunya.
L’Escola de Futbol Bellpuig CE, impuls permanent al futbol formatiu

L'Escola de Futbol Bellpuig CE, per la seva pròpia naturalesa com a centre formatiu d'interès federatiu, ha encaixat perfectament en els plans de +KESPORT! pel seu objectiu de millorar i perfeccionar el valor educacional del futbol. Per al coordinador tècnic del club, Carles Claramunt, poder implementar aquest programa amb la seva actual estructura "ha estat un privilegi que agraïm especialment a la Federació Catalana de Futbol. Ha estat profitós, per descomptat, i els responsables del seu desenvolupament ens han ajudat i ens han assessorat. Els coaches del programa han treballat molt bé amb els entrenadors i amb els jugadors. Ens sentim orgullosos d'haver tingut aquesta complicitat", diu Claramunt.

Una de les responsables de la junta directiva, la vicepresidenta Imma Oliva, resumeix així les seves sensacions: "Nosaltres ja enteníem el futbol com més que un esport. Els especialistes que han vingut a desplegar aquesta metodologia ens han proporcionat a tots els implicats, entrenadors, directiva, jugadors i pares, elements pedagògics i objectius amb els quals estem completament d'acord, com ara la gestió de les emocions". Oliva està convençuda d'haver introduït en els entrenaments novetats prou atractives i interessants com per exemple parlar de resultats efectius en l’aspecte personal i en el col·lectiu.

+KESPORT! ha estat un valor afegit per a aquest club amb una vocació formativa acreditada i un permanent impuls de compromís i serietat al futbol base. Com és tradició, en finalitzar la temporada 2016-17 es va celebrar el Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Bellpuig arribant a la seva XXIII edició i amb una participació de més de 38 equips corresponents a 13 clubs, tres d'ells arribats d'Hongria.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.