L’Escola de Futbol Intercomarcal avança en la seva formació educativa
F. Base | 22/12/2017
Els integrants del club consideren que la temporada ha estat molt positiva gràcies a la implementació de les activitats proposades pel programa +KESPORT!.
L’Escola de Futbol Intercomarcal avança en la seva formació educativa

El millor reflex que +KESPORT! ha estat un èxit es justifica per l'entusiasme amb què han respost els joves futbolistes beneficiaris del programa de l’FCF a l'hora de posar en pràctica els exercicis, les activitats i els jocs proposats pels coachs als 72 clubs de Catalunya escollits per al seu desenvolupament. En aquest sentit, els jugadors de l’Escola de Futbol Intercomarcal s’han mostrat encantats amb les activitats de la iniciativa, destacant exercicis com aquell en què tots els integrants de l'equip han de tocar la pilota per validar la jugada.

Aquest és un dels baròmetres que ha emprat el coach del programa a Lleida, Iván Martínez, per avaluar com ha estat l'experiència a l'Escola de Futbol Intercomarcal, a Juneda. "Se'ls ha vist contents tota la temporada", afirma. Per la seva part, el coordinador d’aquest centre formatiu futbolístic, Manel Valls, admet que “l’experiència ens ha servit sobretot als jugadors, entrenadors i pares per valorar un esport com el futbol d'una manera més global, més educativa i no centrada només en la competició".

També els pares han comprès i aplaudit aquesta aposta per introduir en els més petits l'essència de l'esport, emfatitzant valors com l’amistat, la convivència, el respecte, l’esforç, la companyonia o el treball en equip. A banda de practicar futbol, els jugadors estan realitzant un acte social en què s'aprèn a ser millor persona i ciutadà de cara al futur. I això sense deixar de divertir-se i d'adquirir hàbits de vida i de salut extraordinàriament importants per al seu creixement físic.

L'Escola de Futbol Intercomarcal acull jugadors i jugadores de Puigverd, Torregrossa i Artesa de Lleida, prestant un servei formatiu d'indubtable motivació social. Amb +KESPORT! el balanç de la temporada ha reportat un notable molt alt proper a l’excel·lent.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.