L’Escola Esportiva Brafa, un model de difusió de valors dins dels terrenys de joc
Notícies Generals | 10/03/2017
El CTA de la FCF ha premiat aquesta nit a l’EE Brafa per la seva tasca d’educació en valors als futbolistes que han passat pel seu camp de futbol, un terreny de joc on sempre ha imperat el respecte i la tolerància.
L’Escola Esportiva Brafa, un model de difusió de valors dins dels terrenys de joc

El CTA de la FCF ha decidit reconèixer aquesta nit, en la celebració de la 5a Nit de l’Arbitratge Català, la tasca que porta més de 60 anys fent l’Escola Esportiva Brafa pel que fa a la difusió del respecte i la tolerància en els terrenys de joc. Aquestes dues premisses els van dur a obrir, l’any 2015, una pàgina web –sportsmagister.com- des de la qual impulsen els valors en l’esport. Durant el 2016, a més, han publicat diversos vídeos educatius al portal wwww.noseashooligan.com que busquen conscienciar sobre les conductes violents d’alguns educadors en el futbol base amb l’objectiu d’eradicar-les. La Brafa sempre ha demostrat, també, un comportament exemplar amb els àrbitres que aquesta temporada s’ha ampliat amb la difusió d’una campanya de promoció del respecte i el joc net incloent-hi la conscienciació de respecte vers el col·lectiu arbitral.

L’Escola Esportiva Brafa és una entitat esportiva sense ànim de lucre que es va fundar l’any 1954 al barri de la Bordeta, i al 1971 es va traslladar al districte de Nou Barris, a Barcelona. El seu nom és l’acrònim de les inicials de bàsquet, atletisme, futbol i alpinisme. L’Escola Esportiva Brafa, un centre formatiu pertanyent a l’Opus Dei, fomenta la pràctica esportiva i, alhora, a través d’aquesta difon valors entre els seus jugadors i jugadores. L’entitat compta amb equips de futbol, futbol sala i bàsquet. És una escola particular perquè els alumnes hi poden romandre tota la vida des que hi ingressen. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.