L’Espanyol supera l’AEM i jugarà la final de la Copa Catalunya femenina
Futbol Femení | 22/08/2019
Les jugadores blanc-i-blaves buscaran el seu sisè títol després de superar (2-0) a un rival molt competitiu.

ESPANYOL, R.C.D.
2 - 0
SE AEM
Mimi, Ayaka, Soldevila, Inés, Baudet, Letti, Brenda, Julve, Debora, Paloma, Paula Moreno. També han jugat: Mariajo, Elba, Anna Torrodà, Eli, Daniela Cruz, Yiyi i Irene.
SE AEM
Maria Subies, Cristina Beltrán, Nadia Dopico, Iris Aixalà, Júlia Miró, Vanesa Nuñez, Natalia Fernández, Hisui Haza, Janira Rodríguez, Anna Oriach, Inés Faddi. També han jugat: Noelia Garcia, Marta Quadras, Vesela Ivanova, Andrea Gómez i Meritxell Solà.
Paula Moreno (1-0 31’); Debora (2-0 90’).

Ayaka (33’) i Inés (88’)

Victòria Petrova (àrbitra), Iria Pujol i Àgata González (assistents) i Ester Erra (4ª àrbitra)

Espectadors: 800 persones al Camp Municipal de Palamós.

La primera semifinal de la Copa Catalunya femenina ha començat amb l’Espanyol dominant i buscant el gol amb dues accions de Paula Moreno i Ayaka que han fregat el pal de la porteria lleidatana. Posteriorment el joc s’ha equilibrat fins que just després de l’aturada per a refrescar-se dels dos equips, les de Salvador Jaspe s’han avançat amb un gol de vaselina de Paula Moreno a la mitja hora de partit. Just abans del descans, dues bones intervencions de Maria Subies han evitat que l’Espanyol marxés al vestidor amb una avantatge més àmplia al marcador.

A la segona part, els dos entrenadors han mogut la banqueta buscant mantenir la intensitat dels primers 45 minuts. L’ocasió més clara per a les blanc-i-blaves en aquests primers minuts de la represa ha estat per Eli després d’una molt bona combinació amb Yiyi. El seu xut final però ha sortit un pèl desviat. Un ordenat AEM ha entrat a la recta final del partit amb totes les opcions de poder empatar l’enfrontament, tot i el domini territorial de l’Espanyol. A l’últim minut de partit, les de Roger Lamesa han tingut la més clara en una jugada a pilota aturada que Meritxell Solà no ha pogut rematar. I a la següent jugada, Debora en jugada individual ha superat la portera de les lleidatanes i ha posat el 2 a 0 definitiu que ha donat la classificació per a la final de dissabte al RCD Espanyol.

Al partit celebrat al Municipal de Palamós davant unes 800 persones i en un molt bon ambient hi han assistit els vicepresidents de la Federació, Jordi Bonet i Jordi Terés, els directius Victor Güell, Manel Durán, Juan Núñez i Rosend Abella, l’expresident de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el president de l’AEM Lleida, Carlos Sisteré, el president del Palamós CF, Patxi Otamendi i el regidor d’esports de Palamós, Joan Barba, entre altres personalitats