L’estratègia fa efectiva la remuntada de Múrcia
Notícies Generals | 25/02/2017
La Selecció de la Regió de Múrcia guanya 3-2 a València després d’anar a remolc durant bona part del partit i remuntar en una jugada clau.

REGIÓ DE MÚRCIA, 3: Jose Martínez, Antonio Jordan, Alejandro Martínez, Alejandro Catalá (Jose Ginés Ruiz, 80’), Youness Lachhab, Ismail El Harchi (Alejandro Ros, 78’), Víctor Andrés Meseguer, Pablo Herrero, Jose Manuel Raigal (Sergio Martínez, 85’), Jose Ángel Ayala, Edward Campbell (Carlos Palazon, 89’).

VALÈNCIA, 2: Salvador Ribera, Víctor Olmedo (Carlos Moreno, 74’), Gregorio Medina, Carlos Badal (Joan Salva, 46’), Iván Martín, Alejandro Millán (Iván Chapela, 46’), Vicente Esquerdo (Sergio Lozano, 46’), Eusebio Monzó, Carlos Beitia, Christian Albert, Ferran Torres.

Gols: Eusebio Monzó (0-1, min. 24), Jose Manuel Raigal (1-1, min. 44), Iván Chapela (1-2, min. 57), Ismail El Harchi (2-2, min. 59), Alejandro Català (3-2, min. 72).

Targetes grogues: Víctor Olmedo (39’), Jose Ángel Ayala (57’), Gregorio Medina (62’ i 70’), Ismail El Harchi (77’), Youness Lachhab (89’).

Conjunt arbitral: Oscar Sauleda Torrent, Sergi López Freixa (Àrbitre Assistent), David Caro Gallardo (Àrbitre Assistent), Sergi Jacas Puig (4t Àrbitre).

Espectadors: 200 persones, aproximadament.

La Regió de Múrcia ha sortit amb més ganes que València i han volgut marcar la seva pauta de joc de bon començament. Tot i que els valencians van jugar divendres contra Catalunya, el desgast físic no s’ha fet palès i, poc a poc, han anat igualant les forces amb els murcians. Al quart d’hora de joc, el partit s’ha equilibrat i no s’han vist ocasions clares fins que ha arribat el gol. València ha estat qui més s’ha aproximat a l’àrea rival i, al minut24, Eusebio Monzó ha rematat de cap, tot sol, una centrada des de la banda dreta (0-1). Amb el gol, Múrcia s’ha posicionat bé defensivament i s’ha tancat al seu camp, deixant portar la iniciativa a València.

En els instants finals del primer temps, Múrcia ha reaccionat i ha pogut generar perill a pilota aturada i amb xuts llunyans. En una d’aquestes accions, Jose Manuel Raigal ha establert l’empat amb un xut ras des de fora l’àrea i molt ajustat al pal, impossible per al porter valencià Salvador Ribera (1-1). I ja a la segona part, el ritme ha estat intens, amb les dues Seleccions buscant l’atac constantment per ampliar el resultat. En dos minuts frenètics, Iván Chapela ha marcat el segon de València amb un gran gol en rematar de primeres i al primer pal una passada des de la banda esquerre de Sergio Lozano (1-2). I poc després, ha estat Ismail El Harchi qui ha tornat a posar les taules en el marcador amb una bonica vaselina (2-2).

L’empat ha esperonat els murcians, que han creat bones jugades de combinació i han gaudit d’un parell d’ocasions clares. En canvi, València ha viscut minuts de descontrol i no ha sabut aturar les jugades dels rivals. Al minut 69, XX ha vist la doble groga i en aquesta falta, a prop de la frontal de l’àrea, ha sorgit el 3-2, en la que Múrcia ha teixit una gran jugada d’estratègia. Antonio Jordan ha estat l’autor de l’assistència del gol i Alejandro Català ha rematat de cap al primer pal per fer efectiva la remuntada. València ha treballat bé per evitar que l’expulsió els fes més mal i han aprofitat els contraatacs per arribar a l’àrea rival. En l’últim minut, en una falta lateral, els valencians han estavellat la pilota a la creueta, però ja no hi ha hagut més temps per tornar a canviar el marcador.

Al partit han assistit els subdelegats de la FCF al Barcelonès Susana Mateo i Miquel Carrillo; el director del CTE de la FCF, Fèlix Gimeno; i el director esportiu de la FCF, Marc Vives, entre d’altres.