L’FCF acull el Congrés de Futbol Aficionat
F. Amateur | 15/03/2018
Aquest congrés aborda els principals temes que afecten el futbol no professional de Segona 'B', Tercera Divisió, futbol Juvenil, Femení i Seleccions Autonòmiques i Nacionals.
L’FCF acull el Congrés de Futbol Aficionat

La seu de la Federació Catalana de Futbol ha acollit aquesta tarda la Fase Autonòmica del Congrés de Futbol Aficionat, que aborda anualment els principals temes que impliquen i afecten el futbol no professional català. Les comissions de ponències han tractat les qüestions relacionades amb la Segona 'B' i la Tercera Divisió, la Divisió d’Honor i la Lliga Nacional en futbol Juvenil, a més de les lligues de Primera i Segona Divisió Nacional i les categories territorials en futbol femení.

L’acte ha comptat amb la presència del Secretari General de l’FCF, Oriol Camacho, del Director de l’Àrea Esportiva de l’FCF, Marc Vives, i de la Responsable de Competició de l’FCF, Marta Puiggarí, que han recollit les propostes dels representants dels clubs catalans. Els assistents han participat activament en la jornada, realitzant aportacions sobre assumptes relacionats amb la competició, legals i financers d’aquestes categories, a més de les Seleccions Autonòmiques i Nacionals.

Aportacions en diverses matèries

Les principals aportacions han estat, entre d’altres, al voltant de matèries com ara la millora i increment del percentatge de drets televisius a Segona 'B' i Tercera Divisió, així com també l’extensió de les convocatòries a divuit futbolistes en aquesta darrera. Alhora, s’ha valorat l’ampliació del nombre d’equips participants a la Copa del Rei Juvenil i els assistents s’han mostrat favorables a la creació d’una Divisió d’Honor Cadet d’àmbit nacional. Al seu torn, també s’ha apostat per seguir amb la promoció del futbol femení, amb l’objectiu d’afavorir el seu creixement i viabilitat davant la possibilitat de reestructuració del model de competició en les categories estatals.

El Congrés Nacional, al maig a Sant Sebastià

Al seu torn, en el Congrés català s’han aprovat les decisions que l’FCF traslladarà en els pròxims dies a la Liga Nacional de Fútbol Aficionado (LNFA) per al seu estudi i inclusió en el text general de ponències a discutir en el IV Congrés Nacional de Futbol Aficionat, organitzat per la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), i que tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig a la ciutat de Sant Sebastià.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.