L'FCF entrega la nova pilota oficial als clubs del futbol català
Notícies Generals | 08/09/2020
Més de 8.400 equips de futbol rebran un total de 37.356 pilotes oficials per a la nova temporada 2020-2021 durant el mes de setembre.
L'FCF entrega la nova pilota oficial als clubs del futbol català

La Federació Catalana de Futbol ha iniciat el repartiment de la nova pilota oficial per la temporada 2020-2021, destinades a tots els clubs federats del futbol català. Aquesta acció s'ha iniciat coincidint amb la primera setmana de setembre, i s'allargarà durant tot el mes. Les entitats rebran, sense cap cost, les següents pilotes:

  • Futbol 11: 6 pilotes FUTCAT 1 per equip.
  • Futbol 7: 3 pilotes FUTCAT 2 per equip.
  • Futbol 5 (Debutants): 3 pilotes FUTCAT 3 per equip.
  • Futbol Sala*: 3 pilotes, de la modalitat corresponent (FUTSAL 1, 2, 3), per equip.

En nombre total de pilotes de futbol que es repartiran durant el mes de setembre, segons la modalitat, són:

MODEL Nº PILOTES
FUTCAT 1 24.150
FUTCAT 2 13.128
FUTCAT 3 78
TOTAL 37.356

Un total de 8.427 equips de 897 clubs rebran les noves pilotes de la temporada 2020-2021, les quals tenen un disseny trencador, visualment potent i agradable al tacte. La FUTCAT 1 incorpora colors vius com a tret diferenciador, amb un degradat en forma de triangles on hi predominen el taronja i el blau, colors principals de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA.

Entre les seves característiques tècniques, destaca que la pilota s’ajusta a tots els estàndards de prova i de qualitat establerts per la FIFA, obtenint el certificat FIFA Quality.

També lluirà canvis la FUTCAT 2, que integra conjunts de franges de diverses tonalitats sobre fons blanc; mentre que la FUTCAT 3 comparteix el mateix dibuix, però sobre un fons blavós.

TOTS SOM UN EQUIP subvenciona 3 pilotes extra

Coincidint amb l'inici de les lligues, tots els equips masculins i femenins amateurs, tant de futbol com de futbol sala, inscrits en aquesta nova temporada rebran l'ajut de 3 pilotes extra corresponents a la campanya  TOTS SOM UN EQUIP.

L’ajuda en pilotes oficials que, en els darrers anys, facilita l’FCF a tots els equips que han finalitzat les competicions en el curs anterior, està establert per la Junta Directiva de l’ens federatiu amb l’objectiu i el desig de donar el màxim suport possible a totes les entitats federades, i per facilitar el compliment de l’obligació de disputar els partits amb la pilota oficial establerta per a les diferents categories, de conformitat amb l’article 196 del Reglament General.

D’altra banda, 377 clubs federats amb equips de futbol sala* rebran un total de 6.363 pilotes oficials corresponents a la subvenció. El nombre total de pilotes de futbol sala repartides són:

MODEL Nº PILOTES
MUNICH LCFS 62 4.446
MUNICH LCFS 58 1.545
MUNICH LCFS 55 372 
TOTAL 6.363

Es pot consultar l'inici del repartiment de les pilotes subvencionades de la Lliga Catalana de Futbol Sala fent clic AQUÍ.

Per qualsevol dubte, els clubs poden consultar amb la seva delegació de referència.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.