L'FCF enviarà a tots els clubs les habilitats de +KESPORT!
F. Amateur | 07/02/2018
La Federació Catalana de Futbol farà per a tots els seus clubs federats un manual on es recullen els 55 exercicis que milloren la vessant educativa i esportiva dels equips.
L'FCF enviarà a tots els clubs les habilitats de +KESPORT!

Durant els propers dies, els clubs federats rebran un manual detallat dels 55 exercicis que la Federació Catalana de Futbol, en col·laboració amb la Secretaria General de l'Esport, van proposar a 72 clubs durant la temporada passada. 

Fruit de l'èxit d'aquesta iniciativa, ara l'FCF enviarà als clubs un manual on es recullen totes aquestes tasques d'entrenament, aplicades a la metodologia per al futbol formatiu. 

Els exercicis exploren una vessant més social i amable que s'incorporen en els mètodes d'entrenament per fomentar tot un seguit de valors que milloren i potencien la tasca formativa dels clubs, alhora que volen millorar el rendiment dels equips. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.