L’FCF obre la nova seu del Vallès Occidental-Terrassa
Notícies Generals | 28/02/2019
El president de l’FCF, Joan Soteras, acompanyat pel directiu i delegat Jacobo Domènech, afirma que “s’ha fet realitat la reivindicació de molts clubs”, amb la inauguració de la nova seu a Terrassa.
L’FCF obre la nova seu del Vallès Occidental-Terrassa

La Federació Catalana de Futbol ha inaugurat aquest dijous al vespre la nova seu de la delegació del Vallès Occidental-Terrassa. En l’acte, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha realitzat la visita oficial al nou local, al costat del directiu i delegat a la zona, Jacobo Domènech. Així mateix, també han estat presents el vicepresident primer de l'FCF, Josep Llaó, el tresorer de la junta, Miquel Sellarès, i els directius Manel Duran, Juan Núñez, Paquita Linares, Pep Graus i Rossend Abella.

Les instal·lacions, situades al carrer de Galileu, 24, de la ciutat de Terrassa, centralitzen tots els serveis de la delegació en un sol espai, on s’ubiquen els departaments de Futbol i Futbol Sala, a més dels respectius comitès arbitrals. En funcionament des del passat mes de gener, després d’un temps de parèntesi entre la seu vella i la nova, tenen 250 metres quadrats de superfície, i disposen de dos despatxos de treball, una sala de reunions, una sala polivalent amb capacitat per a 35 persones i un magatzem.

 

Presidents i directius de prop d’una quarantena de clubs de futbol i futbol sala de la delegació han assistit a la trobada, que ha comptat amb la presència de més d’un centenar de persones, entre les quals també han estat els subdelegats al Vallès Occidental-Terrassa, David Rodríguez, Paco Quesada i Cristina Moyano, a més del delegat local del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Josep Antón Hernández, l’àrbitre català de Primera Divisió David Medié i altres membres i col·laboradors de l’estructura federativa.

Joan Soteras: “Tornar a tenir seu és una fortalesa per als clubs i la delegació”

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha destacat que “s’ha fet realitat la reivindicació de molts clubs”, apuntant que “tornar a tenir seu pròpia és una fortalesa per a la delegació i per tots ells”. “A partir d’ara podrem gaudir d’un local modern i funcional, complint la promesa que vam fer des de la Federació per donar servei a tots els equips de Terrassa i voltants”, ha assenyalat. “Des de l’FCF volem ajudar tots els clubs, i continuarem al seu costat amb iniciatives com la campanya de futbol amateur, que engegarem a partir de la pròxima temporada, amb bonificacions per als conjunts de Segona, Tercera i Quarta Catalana, a més del futbol sala”, ha indicat.

Jacobo Domènech: “Podem oferir una atenció millorada als clubs”

“El nostre principal propòsit és prestar un servei adequat a tots els clubs de la nostra àrea, i amb la nova seu els podem donar una atenció millorada”. Aquestes han estat les paraules del directiu de l’FCF i delegat al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech, davant els assistents, ressaltant que es tracta d’una delegació “molt activa” pel que fa a activitat esportiva. “Hem treballat intensament per disposar d’una nova seu per als clubs de la comarca, i estem molt satisfets d’encetar aquesta nova etapa perquè és un pas important per a tots nosaltres”, ha subratllat, tot agraint l’esforç i la col·laboració dels clubs durant el període de transició d’atenció al públic a Sabadell.

Més d’onze mil llicències federatives

La delegació de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa ofereix servei a cinquanta-cinc clubs de futbol i futbol sala, que agrupen més d’onze mil llicències federatives, de vuit municipis de la zona. A més de Terrassa, també atén les necessitats dels clubs de Sant Cugat del Vallès, Rubí, Matadepera, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls i Castellbisbal, que tenen en la nova seu el seu punt de referència pel que fa a la relació diària i la gestió administrativa amb l’ens federatiu.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.