L’FCF participa en la mesa sectorial de l’esport a Catalunya
Notícies Generals | 09/04/2020
El president de l’FCF, Joan Soteras, pren part en la trobada, on la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física ha presentat les bases del pla per a la reactivació de l'esport català.
L’FCF participa en la mesa sectorial de l’esport a Catalunya

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha participat aquest dijous en la primera reunió de la mesa sectorial de l’esport a Catalunya, per a la reactivació de l’esport català. La trobada telemàtica, organitzada per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha servit per presentar les bases del nou pla per a l’impuls del sector esportiu del país, amb una injecció prevista de 61,5 milions d’euros per part del Govern de la Generalitat durant l’any 2020 en forma de subvencions, programes i línies de finançament adreçats a entitats i administracions.

Així mateix, aquesta mesa constituirà una eina de treball comuna i permetrà planificar noves mesures a mitjà i llarg termini, amb l’objectiu d’ajudar el sector a recuperar-se i pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19.

Soteras ha pres part en la jornada de treball al costat del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig, juntament amb una setantena de representants del món federatiu, associatiu, institucional, públic, privat i professional que integren l’esport català.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.