L’FCF posa a disposició dels clubs una app de la Intranet federativa
L’objectiu és adaptar l’actual Intranet per a dispositius mòbils i permetre als usuaris realitzar accions de manera àgil i immediata.
L’FCF posa a disposició dels clubs una app de la Intranet federativa

El Departament de Noves Tecnologies de la Federació Catalana de Futbol estrena una nova app basada en el funcionament de la Intranet per a clubs. L’objectiu és adaptar l’actual Intranet per a dispositius mòbils per oferir als usuaris l’opció de portar a terme algunes accions de manera ràpida i instantània. Entre d’altres funcions, l’app permet consultar el correu, les llicències per equips, les sancions, les actes, canviar els horaris dels partits, vincular i desvincular a futbolistes, sol·licitar i acceptar partits amistosos i canviar els horaris dels encontres.

La nova aplicació engloba aquelles funcionalitats més habituals per fer des d’un dispositiu mòbil. D’aquesta manera, els clubs disposen d’una eina molt útil per executar unes operacions que fins ara només es podien efectuar des de l’ordinador. L’app és gratuïta i està disponible, tant per iOS com per Android, a “Intranet Clubs” de la Federació Catalana de Futbol, on hi ha accés a una guia ràpida d’ús.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.