L’FCF, present al Congrés Esport i Cooperació Internacional
El directiu de l’FCF Rossend Abella ha estat present en l’inici d’aquest esdeveniment que se celebra a l’INEFC el 17 i 18 d’octubre.
L’FCF, present al Congrés Esport i Cooperació Internacional

L’Institut Nacional d’Educació Física (INEFC) de Barcelona acull el 17 i 18 d’octubre de 2019 el Congrés Esport i Cooperació Internacional, organitzat conjuntament per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament (DGCD) de la Generalitat de Catalunya. Hi participen experts del món de l’esport i de la cooperació internacional al desenvolupament per descobrir noves formes de sumar esforços per la millora social.

També prenen part diverses entitats, organitzacions no governamentals pel desenvolupament (ONGD), agències de cooperació i de les Nacions Unides, administracions públiques, clubs, federacions, consells esportius i associacions, professionals de la docència i estudiants, entre altres. En representació de la Federació Catalana de Futbol hi ha assistit el directiu Rossend Abella.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.