L’FCF se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física
Notícies Generals | 05/04/2018
L’objectiu de la campanya d’enguany, amb el lema ‘Cada dia més actius’, és conscienciar a joves i adults de la importància de realitzar activitat física cada dia.
L’FCF se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física
UFEC

La Federació Catalana de Futbol, conjuntament amb la UFEC, s’uneix al Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra demà, divendres 6 d’abril. L’objectiu d’aquesta campanya, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut, és reivindicar i destacar tots els efectes positius que l’activitat física té en la salut.

El lema d’enguany és ‘Cada dia més actius’. Un missatge de conscienciació de la necessitat de fer 30 minuts d’activitat física diària en el cas dels adults i de 60 als adolescents i infants. L’activitat física és una necessitat social, no només individual. La falta de pràctica esportiva és considerada un factor de risc de mortalitat en l’àmbit mundial i també de patir malalties com els accidents cerebrovasculars, la diabetis, el càncer o la depressió. Segons l’Organització Mundial de la Salut, el 23% dels adults i el 81% dels nens en edat escolar no es mantenen actius. A més, les dones i les nenes són menys actives que els homes i els nens.

Tots podem assumir el repte de l’activitat física: anar a la feina en transport públic, pujar i baixar escales o fer exercicis moderats per mantenir el to muscular. Són algunes de les opcions per fer salut i prevenir malalties. Fem-ho possible cada dia!Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.