L’Hospitalet i l’Andorra, eliminats de la Copa del Rei
Copes | 18/12/2019
S’han acomiadat de la competició a la primera ronda després de posar contra les cordes a Granada i Leganés.
AS

El CE L’Hospitalet i l'FC Andorra han dit adeu a la Copa de Rei després de caure eliminats a la pròrroga de la primera ronda contra Granada i Leganés, respectivament. D’una banda, el conjunt de l’Hospitalet de Llobregat s’ha avançat en el marcador al minut 12 gràcies a una diana de Ton Ripoll i, just abans del descans, Diego Martínez ha posat el 2 a 0 al marcador de l’Estadi La Feixa Llarga.

Twitter @CELHospitalet

Malgrat tot, l’expulsió d’Adrià Parera al minut 50 ha canviat dràsticament el guió del partit. A partir d’aquest moment, el Granada s’ha abocat a l’atac i ha aconseguit forçar la pròrroga gràcies als gols d’Adrián Ramos, de penal, i Roberto Soldado. Al temps extra, ha aparegut de nou Ramos per donar la victòria al Granada amb un gol al 96’. En representació de l’FCF ha estat present el subdelegat al Barcelonès Miquel Espert.

Twitter @fcandorra

D’altra banda, l’Andorra ha signat un gran inici de partit i, després de diverses arribades perilloses, Keita ha marcat per als del Principat, que han aconseguit marxar als vestidors guanyant per 1 a 0. Al segon temps, el Leganés ha donat un pas endavant i al minut 63 Carillo ha empatat el duel, que s’ha decidit als penals després de finalitzar la pròrroga sense gols. Des dels 11 metres, el Leganés s’ha endut la victòria per 6 a 7.