L'Industrias Santa Coloma Benjamí es matricula amb la Copa Catalunya
FS Notícies | 16/06/2019
Els jugadors de Cristian Solís han derrotat el Sant Joan de Vilassar FS per 1 gol a 6 i s'han alçat amb el títol de campions de la Copa Catalunya de futbol sala Benjamí per seguir sumant alegries en una temporada excepcional.

Sant Joan de Vilassar de FS 'B'
1 - 6
Industrias Santa Coloma
Daniel Cantó, Èric Mor, Roger Garcia, Héctor Rodríguez, Guiu Camino, Martí Tapias, Àlex Galan, Àlex Martos, Marcel Mas, Carlos Rojo i Daniel Cantó.
Jan Grau, Kilian Jaén, Sergio Sánchez, Joaquim Nebot, Carlos Martínez, Nacho Melero, Héctor Tapias, Pau Moya, Luca Gamini, Joan Redondo i Sergi López
1-4 Roger Garcia (37').

0-1 Nacho Melero (2'); 0-2 Nacho Melero (4'); 0-3 Pau Moya (12'); 0-4 Nacho Melero (18'); 1-5 Héctor Tapias (40') i 1-6 Héctor Tapias (45').
Adrià Acero (àrbitre principal).

Cirereta del pastís a un any per a la història. L'Industrias Santa Coloma s'ha adjudicat la Copa Catalunya de futbol sala en categoria Benjamí després de superar el FS Sant Joan de Vilassar per 1 gol a 6 en la gran final celebrada al Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell. Els colomencs han posat la directa des del xiulet inicial i s'han apoderat del ritme del partit des de la centrada del començament. Els de Cristian Solís, tocats per la vareta màgica del gol, han desnivellat la balança amb un primer gol matiner, una diana al minut 8 de la primera part, obra del jugador universal de l'Industrias, Nacho Melero (0-1). El primer gol dels colomencs ha donat confiança a un conjunt de Solís que ha continuat prement l'accelerador i generant accions perilloses de gol que s'han anat encadenant fins que ha arribat el 0 a 2 al minut 4. Novament, un Nacho Melero omnipresent durant tot el primer assalt, ha estat l'encarregat de sortir en escena per fer pujar el 0 a 2 al lluminós de Can Cases i per obrir, de forma definitiva, l'aixeta golejadora dels colomencs, vigents campions del Campionat de Catalunya de futbol sala.

Pau Moya ha seguit castigant la defensa del Sant Joan de Vilassar i ha aconseguit marcar el 0 a 3 al minut 12, un gol que ha actuat d'avantsala del 0 a 4, gentilesa de Melero (hat-trick personal), un cop gairebé definitiu que ha servit per tancar la primera meitat de la millor manera pels interessos dels jugadors de Cristian Solís.

Els maresmencs han sortit a la segona meitat amb un punt més d'empenta que no pas a la primera, exigint al quadre colomenc amb arribades esmolades que han tingut com a recompensa el primer gol dels jugadors de Jaume Miró. Roger Garcia ha estat el protagonista d'una diana que, d'una vegada per totes, ha servit per desdibuixar la defensa teixida per Cristian Solís (1-4). Tot i l'intent de reacció del Sant Joan de Vilassar, l'Industrias ha continuat fidel al seu estil de possessions llargues i de finalitzacions després d'atacs trenats que tants bons fruits li havia donat a la primera meitat. Aposta encertada.

Els vilassarencs estaven gaudint d'un dels seus millors moments sobre la pista de Can Cases, recuperant algunes de les seves constants vitals i amenaçant la porteria de Jan Grau. Tanmateix, un conjunt de Cristian Solís acostumat a les grans cites, ha aprofitat la inèrcia dels del Maresme per sentenciar el partit i la final amb dos gols d'Héctor Tapias a les acaballes del duel, dues dianes determinants que han acabat de posar la cirereta del pastís a una actuació sensacional de l'Industrias Santa Coloma, el nou campió de la Copa Catalunya de futbol sala en categoria Benjamí.