L'Industrias Santa Coloma trenca l'hegemonia i es el nou campió de la Copa Catalunya Sènior de futbol sala
FS Notícies | 11/09/2019
L'Industrias Santa Coloma ha guanyat per 4 gols a 3 el Barça i aconsegueix guanyar la Copa Catalunya Sènior masculina de futbol sala per segona vegada a la seva història.

Industrias Santa Coloma
4 - 3
Barça
Borja Puerta, Khalid, Oriol Santos, Well, Pablo Vidal, Sepe, Albert Cardona, David Álvarez, Sebastián Corso, Jordi Mayor, Roger Bermusell, Alex Verdejo, Miquel Feixas i Bruno Petry.
Barça
Juanjo, Aicardo, Dyego, Sergio Lozano, Ferrao, Alex Lluch, Boyis, Daniel, Adolfo, Rivillos, Joselito, Arthur i Marcenio.
1-1 Bruno Petry (min. 7); 2-1 Alex Verdejo (min. 16); 3-2 Albert Cardona (min. 34); 4-2 Well (min. 35).

0-1 Adolfo (min. 5); 2-2 Aicardo (min. 32); 4-3 Rivillos (min. 39).
Bruno Petry (min. 19).

Dyego (min. 7); Aicardo (min. 23); Ferrao (min. 29)
Francesc Garcia-Donas i Miguel Moreno (àrbitres). Rogelio Pacheco (3r àrbitre). Montserrat Llamazares (àrbitre assistent).

Espectadors: 1.305 espectadors al Pavelló Sabadell Nord

L’Industrias Santa Coloma és el nou campió de la Copa Catalunya Sènior masculina de futbol sala després de guanyar 4 a 3 el Barça en un partit vibrant i emocionant fins a l’últim segon. Amb aquesta victòria, els colomencs han aconseguit la segona Copa Catalunya Sènior masculina de futbol sala de la seva història, quan ja la van guanyar el 2012.

Des del primer minut, els dos equips han sortit a la pista amb molta intensitat, sense cap dominador clar de la pilota i amb moltes ocasions de gol. I és que la forta pressió de l’Industrias Santa Coloma ha incomodat durant tot el matx als homes d’Andreu Plaza.

Ferrao ha estat l’home perill durant els primers compassos de partit, tot i que Albert Cardona ha respost enviant una pilota al pal al minut 2. Els blaugrana s’han avançat poc després quan Adolfo ha finalitzat una jugada d’estratègia en un servei de banda. Els homes d’Òscar Redondo només han tardat 1 minut en respondre. Primer ha estat Well qui ha enviat una pilota al pal i poc després, Bruno Petry ha empatat transformant un llançament de penal.

En cap moment les dues aficions han deixat d’animar en un Pavelló Sabadell Nord sense cap cadira buida. Arthur ha avisat amb una pilota al pal però ha estat al minut 16 quan Alex Verdejo, a la sortida d’un córner, ha remuntat el partit amb el 2-1. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

Al segon temps, l’Industrias Santa Coloma ha intentat seguir amb el ritme alt imposat a la primera part. Amb una pressió molt intensa i sent molt vertical per atacar. Aquesta dinàmica ha molestat als blaugrana, que han vist perillar l’1-3 quan Alex Verdejo ha perdonat a porteria buida. Aquest error ha donat ales al Barça, que ha partir de l’equador de la segona meitat ha posat una marxa més i ha tingut les ocasions més clares del partit.

Ferrao ha tornat a ser el protagonista de l’atac blaugrana, però s’ha trobat davant amb un Miquel Feixas espectacular sota pals. El porter no ha pogut fer res amb l’empat d’Aicardo al minut 32. Gran assistència d’Adolfo que ha finalitzat Aicardo amb un fort xut.

A partir d'aquí, el partit ha estat una bogeria. Intensitat, oportunitats, una autèntica festa del futbol sala català. Amb tots els ingredients sobre la pista i amb només 1 minut de diferència, Albert Cardona i Well han col·locat el 4-2 al lluminós. El Pavelló Sabadell Nord, amb majoria d’aficionats de Santa Coloma, han embogit amb aquests 60 segons històrics.

El Barça ho ha intentat amb atac de cinc. Mario Rivillos ha escurçat diferències a un minut pel final, després d’una acció desafortunada del porter Feixas. Amb 60 segons encara per jugar, Verdejo ha desaprofitat un llançament de 10 metres i Rivillos ha fallat l’última ocasió blaugrana.

Festa i celebració a peu de pista del Sabadell amb la victòria de l’Industrias Santa Coloma, que trenca una hegemonia de sis anys consecutius amb victòria del Barça i suma així la segona Copa Catalunya Sènior masculina de futbol sala de la seva història.

En l’entrega de trofeus, el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig, ha donat el plat de subcampions al Barça; mentre que el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha cedit l’entrega de la copa al director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, a l’Industrias Santa Coloma.

Al Pavelló Sabadell Nord també han assistit el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu i el president de l’Industrias Santa Coloma, Vicenç Garcia.