L’LCFS en directe acomiada el 2018 amb un gran partit
FS Notícies | 15/12/2018
La iniciativa de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF de retransmetre partits de la competició en streaming ha viscut avui la seva última entrega del 2018 amb un excel·lent partit entre el CFS La Selva del Camp i el FS Tecnovit Alforja.

Comiat de luxe. El Pavelló Municipal d’Esports de la Selva del Camp ha estat aquesta tarda l’escenari del setè capítol de l’LCFS en directe, l’última retransmissió del 2018 i la primera que s'ha celebrat a la delegació de Tarragona des de l’estrena de la iniciativa. El CFS La Selva del Camp -quart classificat del grup 8 de la Primera Divisió Catalana de Futbol Sala- i el FS Tecnovit Alforja -líder de la categoria- han estat els protagonistes d’un streaming pilotat per Quim Sanllehí, membre de la delegació de Tarragona i Terres de l’Ebre, i per Santi Gea, seleccionador de Catalunya absoluta de Futbol Sala.

CFS La Selva del Camp - FS Tecnovit Alforja (Grup 8 de la Primera Divisió Catalana de Futbol Sala)

Victòria de prestigi i cop de puny sobre la taula. El CFS La Selva del Camp s’ha imposat al FS Tecnovit Alforja per 8 gols a 2 en un duel de contrastos entre el primer i el quart classificat. Els huracans rebien el líder al Municipal de la vila i l’afició ho sabia. Esperonats per uns seguidors que no han deixat d’animar durant els 40 minuts, els homes de Juan Lillo han signat una gran posada en escena i s’han avançat ben aviat, al minut 2, gràcies a un Adrià Llaveria que ha engaltat un gran xut a la sortida d’un córner (1-0).

Tot i el cop inicial, l’Alforja ha anat recuperant les constants vitals a mesura que passaven els minuts. El conjunt dirigit per Alfredo Polo s’ha anat fent progressivament amb el ritme del partit i amb la iniciativa ofensiva. No obstant això, ha estat el CFS La Selva qui ha tornat a colpejar. Ho ha fet al minut 15 de la primera meitat, quan una Marc Jasans ha materialitzat una gran triangulació dels locals per posar el 2 a 0 l’electrònic. Els líders, contra les cordes, han vist com el duel se’ls hi posava molt coll amunt, però una diana de Ramon Fontboté al minut 17 ha tornat a donar aire a l’Alforja i ha enviat el partit al descans amb el 2 a 1.

A la represa, els de Juan Lillo han acabat de segellar la victòria amb uns segons vint minuts de llibre. Dos gols de Joan Estivill -3 a 1 al minut 25 i 7 a 2 al 29-, tres d’Oriol Puig -4 a 1 al minut 27, 6 a 2 i 8 a 2 al 29- i un altre de Marc Jasans -5-1 al minut 32-, han estat més que suficients per acabar destronant un líder que, tot i que ho ha intentat fins al final, només ha pogut maquillar el marcador amb el 5 a 2 de Marc Àvila al tram final de partit.

L'LCFS en directe tornarà el pròxim mes de gener -3, 4 i 5- amb la retransmissió d'una de les cites més esperades de l'any en el panorama del futbol sala: la Fase Prèvia dels Campionats d'Espanya en les categories sub 20 i sub 17 femenines, tres dies plens d'electricitat i d'emoció que tindran com a epicentre el Pavelló del Nord de Sabadell i que es podran veure en directe a través de l'streaming de L'LCFS.