L'LCFS en directe enceta el 2019 amb un gran partit
FS Notícies | 12/01/2019
L'aposta de retransmissions en streaming de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF ha donat el tret de sortida al 2019 amb un plat fort que ha acabat amb la victòria del FS Ripollet davant del CFS Arenys de Munt per 7 gols a 5.

Futbol sala de quirats per iniciar el 2019. El FS Ripollet i el CFS Arenys de Munt han protagonitzat aquesta tarda la vuitena entrega de l'LCFS en directe, la nova iniciativa impulsada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming. El Pavelló Municipal Joan Creus de la localitat vallesana ha sigut avui l'escenari del directe i també l'epicentre d'un duel sensacional entre el primer classificat (FS Ripollet) i el segon (CFS Arenys) del Grup 1 de la 3a Divisió Nacional, un partit ple d'alternatives i d'emoció que ha acabat amb victòria local per 7 gols a 5 i que ha refermat el lideratge dels homes de Sergio Oruj (38 punts). El seleccionador absolut de Catalunya de futbol sala, Santi Gea, ha estat el convidat de luxe en aquest nou capítol de l'LCFS en directe, el primer del 2019 i la consolidació d'una aposta que creix setmana rere setmana.

FS Ripollet - CFS Arenys de Munt. Jornada 14 del Grup 1 de 3a Divisió Nacional

El matx entre els dos primers classificats de la 3a Divisió es presentava al Municipal Joan Creus amb l'etiqueta de partit de la jornada. És exactament el que ha estat. Esperonats per uns aficionats que han abarrotat el fortí ripolletenc, els locals han sortit des del xiulet inicial amb l'objectiu de sentenciar el duel com més aviat millor. El conjunt dirigit per Sergio Oruj ha signat les primeres oportunitats i ha donat un cop de puny sobre la taula ben aviat, concretament al minut 5 de la primera meitat, quan Albert Mateo (màxim golejador del Ripollet aquesta temporada) ha aprofitat un mal refús de la defensa rival per encarar i batre Iván Pretel amb una gran definició (1-0). L'ambició dels d'Oruj ha tornat a trobar premi només un minut més tard. En aquest cas el protagonisme se l'ha endut Carlos Barceló, que ha materialitzat amb una molt bona retallada una assistència sensacional de Daniel Portillo per fer el 2 a 0.

Tot i l'inici desafortunat, l'Arenys de Munt no ha tirat la tovallola i ha assetjat la porteria de David Guerra fins a trobar el 2 a 1, obra de Yeray Muñoz al minut 7. Els jugadors de Tatiana Torres han anat trobant més comoditat a mesura que el partit s'anava apropant al descans, i fins i tot han amenaçat amb dues pilotes al pal, però un Ripollet que al primer acte ha estat molt determinant de cara a porteria, ha marcat dos gols gairebé consecutius, gentilesa de Portillo (3-1) i de Barceló (4-1), i ha enviat el duel a la mitja part amb un avantatge més que considerable.

Els visitants havien de sacsejar el partit a la segona meitat per tenir alguna opció de sortir del Joan Creus amb algun punt. Dit i fet. Tanmateix, la recerca de la remuntada no ha començat precisament bé. Una diana d'Iván Aviles al cap de dos minuts de la represa (5-1) posava encara més coll amunt les possibilitats de reacció dels de Tatiana Torres. Ja amb res a perdre, l'Arenys de Munt ha continuat amb l'ambició d'un equip jove i atrevit i ha estat a punt d'aconseguir el que semblava impossible. Un gol de l'incombustible capità, Aitor Ruiz-Zorrilla, al minut 26 (5-2), i dues dianes de Carles Borrell als minuts 31 i 32, han fet pujar el 5 a 4 a l'electrònic i han posat l'ai al cor de tota la parròquia ripolletenca.

Els locals no s'han deixat intimidar i han trobat oxigen amb el 6 a 4 gràcies a un Juan Martín que ha afusellat la porteria visitant al minut 34. Quan semblava que el partit estava dat i beneït, Yeray Muñoz ha tornat a donar esperances als seus amb un gran gol després d'una recuperació de pilota que s'ha traduït amb el 6 a 5. A partir d'aquest instant, l'Arenys de Munt ha posat tota la carn sobre la graella i ha sortit de cinc per intentar empatar el duel, però els locals han aprofitat l'avinantesa i, després d'un xut de pista a pista que ha tocat al pal, Iván Aviles ha marcat el definitiu 7 a 5 per aconseguir 3 punts vitals i consolidar el FS Ripollet al capdavant de la classificació.

Amb la retransmissió d'avui, l'LCFS en directe obre el 2019 amb el seu vuitè capítol i continua consolidant-se com l'streaming de referència en el panorama del futbol sala català.