L'LCFS en directe signa el seu debut a Lleida
FS Notícies | 16/02/2019
El CE Maristes Montserrat Lleida s'imposa 4 a 1 al Futsal Lo Caragol en la primera retransmissió de la temporada de l'LCFS en directe a la delegació de Lleida.

Estrena per la porta gran. El CE Maristes Montserrat Lleida i el Lamsauto Restaurant Lo Caragol Lleida B han protagonitzat aquesta tarda el desè capítol de l'LCFS en directe, la nova iniciativa impulsada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming. El Pavelló Col·legi Maristes Montserrat ha estat la seu aquest dissabte d'un derbi entre dos equips de la capital del Segrià que s'ha convertit en la primera retransmissió de la temporada 2018-2019 a la delegació de Lleida. El duel, corresponent a la quinzena jornada del grup 3 de Divisió d'Honor Catalana, ha comptat amb els comentaris de luxe del secretari de la delegació lleidatana, Ramon Castellarnau, i s'ha decidit a favor d'un CE Maristes (sisè classificat) que ha derrotat per 4 gols a 1 el Lo Caragol (tercer) en un gran partit de futbol sala.

CE Maristes Montserrat Lleida - Lamsauto Restaurant Lo Caragol Lleida B (Divisió d'Honor Catalana - Jornada 15)

El derbi de la capital del Segrià ha tingut com a denominador comú una primera meitat de tempteig en què ni els jugadors de Miki Expósito ni els de Valentí Cunill han estat capaços de decantar la balança cap al seu costat. El Lo Caragol ha signat la primera aproximació del matx amb una rematada a porteria buida d'Arnau Martínez que el jugador visitant no ha pogut materialitzar a dins de la porteria d'un Miquel de Santiago estel·lar en el global del partit. Les defenses s'han imposat als atacs durant gran part del primer assalt, fins que una genialitat de Xema de Santiago al minut 16 ha desnivellat per primera vegada un derbi molt igualat. L'11 del CE Maristes ha sorprès a tota la defensa visitant amb un llançament de falta directa que ha acabat al fons de la porteria d'Eugenio Sainz i que ha fet pujar l'1 a 0 al marcador, resultat amb el qual s'ha arribat a l'equador del partit.

A la represa, un Lo Caragol obligat a fer un pas endavant, s'ha vist superat per un conjunt de Miki Expósito que ha sortit més endollat que el seu rival i que ha sacsejat encara més el derbi amb una diana afortunada al minut 22. Un servei de córner enverinat amb el segell de Xema de Santiago ha impactat en la defensa visitant i ha acabat entrant al fons de la xarxa de Sainz per posar el 2 a 0 al lluminós. Lluny d'especular amb el resultat, el CE Maristes ha continuat prement l'accelerador i ha trobat la tercera recompensa de la tarda al minut 28, moment en què el màxim golejador de l'equip lleidatà, Adrià Bigordà, ha eixamplat encara més les distàncies amb un magnífic gol des de la banda esquerra que ha fet embogir la parròquia local amb un 3 a 0 pràcticament definitiu.

El revés del tercer gol ha fet reaccionar a un Valentí Cunill que ha decidit posar tota la carn sobre la graella i sortir de cinc amb Ivan Galinov com a porter-jugador. El risc de l'aposta li ha sortit creu al tècnic del Lo Caragol. El jugador del CE Maristes, Jesus Lerín, ha aprofitat una pilota dividida a l'àrea pròpia per connectar un xut precís des de més de trenta metres que, a porteria-buida, ha segellat el triomf amb el 4 a 0 al minut 36. Tot i tenir la victòria molt coll amunt, l'ambició dels jugadors de Cunill ha trobat premi amb el gol de l'honor del Lo Caragol, una diana obra d'Arnau Martínez que ha materialitzat a la perfecció una gran jugada de cinc dels lleidatans (minut 37) per posar el punt final al gran derbi de la capital del Segrià (4-1).

Amb aquesta retransmissió, L'LCFS en directe signa el seu retorn després de tres setmanes d'aturada arran de la celebració de la Fase Prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 19 i sub 16 a Martorell, disputada del 25 al 27 de gener, de la Fase Final de Prebenjamins i Aleví femení de Blanes (3 de febrer), i de la Fase FInal del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 20 i sub 17 femení, torneig disputat a Las Rozas (Madrid) el cap de setmana passat en què les Seleccions Catalanes sub 20 i sub 17 femenines es van proclamar campiones i subcampiones d'Espanya.