L’LCFS en directe viu un gran partit a Cervelló
FS Notícies | 19/10/2019
La plataforma de retransmissions en directe de la Lliga Catalana de Futbol Sala ha viscut al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló la tercera entrega de la temporada amb un gran partit de futbol sala que ha acabat amb victòria del Futsal Cervelló per 5 a 3 davant l'Abrera Futsal Autoescola Mesvial.

Final d’agonia a Cervelló. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el tercer capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

L’LCFS en directe s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló, per a viure en streaming els equips Sèniors del Futsal Cervelló i l’Abrera Futsal Autoescola Mesvial, duel corresponent a la tercera jornada del grup 3 de Barcelona de la Primera Divisió Catalana, i que ha acabat amb victòria local per 5 gols a 3.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, el seleccionador català de l’Infantil i de l’Aleví, Gerard Pusó, ha estat l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic i afegir valor al partit en streaming.

Futsal Cervelló – Abrera Futsal Autoescola Mesvial | Primera Divisió Catalana – Jornada 3 (BCN Gr. 3)

El Cervelló remunta ja a la primera part. Els locals, que havien sumat 6 punts de 6 possibles a les dues primeres jornades, s’han vist sorpresos només començar el partit amb el gol inicial de Jony. L’Abrera Futsal Autoescola Mesvial ha tingut el 0-2 a les botes de Carlos, però una gran anticipació defensiva i finalitzada amb un fort xut amb cama esquerra, Joan Sagrera ha posat les taules al lluminós. Amb aquest gol, els homes de Sergi Baruta han crescut i abans del descans, Cristian González ha establert el 2-1 al marcador després de finalitzar de forma magistral la sortida del porter Quiles.

La segona part ha començat igual que la primera, amb gol de l’Abrera Futsal Autoescola Mesvial. I també, amb el mateix protagonista. Jony, amb cama esquerra, ha estat l’autor de col·locar el 2-2 a l’electrònic. Han estat els millors moments del conjunt de Geo Ionut, però altre cop una pèrdua en zona defensiva, Domènec Ramadan ha servit a Sergi Badia perquè marquès el 3-2.

El partit s’ha travat amb aquest marcador, fins que el porter visitant Quiles ha estat expulsat després de rebre la segona targeta groga per protestar. Una superioritat que el Fustal Cervelló ha aprofitat per marcar el 4-2 gràcies a Cristian González. Poc després, els locals han disposat d’un llançament de 10 metres per sentenciar el matx, però Marc Comas ha errat el tir.

Amb el resultat en contra i a cinc minuts pel final, l’Abrera ha disposat d’un llançament de 10 metres però Joan tampoc l’ha pogut transformar. A partir d’aquí, els de Geo Ionut han jugat amb porter-jugador i altra vegada Jony, firmant un hat-trick al seu compte particular, ha escurçat diferències. Han estat moments de nervis i de tensió i amb els dos equips amb cinc faltes acumulades. Amb aquest escenari, Edgar Brun ha transformat un llançament de 10 metres per sentenciar l’encontre i establir el definitiu 5-3.

L’LCFS en directe tornarà el pròxim dissabte 26 d’octubre a partir de les 16.00 hores des del Pavelló Municipal de Canet de Mar, per viure en directe els equips Sèniors del Canet FS – Sant Joan de Vilassar FS, duel corresponent a la sisena jornada de la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala.