L’LCFS en directe viu una tarda amb doble ració de futbol sala català a Pallejà
FS Notícies | 16/11/2019
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal de Pallejà el setè capítol de la temporada amb el doble enfrontament entre els Prebenjamins i Benjamins del FS Pallejà i el Sant Joan Despí CFS.

Dos partits de nivell amb el futbol sala formatiu. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el setè capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de l’LCFS de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Pallejà per viure en directe el doble enfrontament entre el FS Pallejà i el Sant Joan Despí CFS, de les categories Prebenjamí i Benjamí, duel corresponent a la sisena jornada del campionat. Els Prebenjamins han acabat amb victòria local per 3 a 1, mentre que els Benjamins del Sant Joan Despí CFS han guanyat per 2 a 6

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Jordi Gay.

FS Pallejà – Sant Joan Despí CFS | Prebenjamí – Jornada 6 (BCN Gr. 7)

El FS Pallejà empata al capdavant de la classificació. Només una victòria separava els dos equips a l’inici de l’encontre, amb un Sant Joan Despí CFS que es presentava invicte i aquesta tarda el FS Pallejà ha estat capaç de guanyar i empatar al capdavant de la classificació amb 15 punts. I és que els locals han sortit millor al partit, i a l’equador del primer temps ja guanyaven 2-0 amb dianes d’Unai Moreno i de Dani González. Els visitants han reaccionat i un gol de Biel Juncà, ha permès encarar la segona part amb tot obert.

A la segona part, el Sant Joan Despí ha tingut clares ocasions de gol per empatar. Primer ha estat Nil Vicente amb una pilota al pal i després, Marc Rodríguez ha perdonat un u contra u. El FS Pallejà ha sobreviscut aquest inici de la segona part i ha sentenciat amb el 3 a 1 de Dani González, que permet als locals col·locar-se al capdavant de la classificació amb els mateixos punts que el Sant Joan Despí CFS.

FS Pallejà – Sant Joan Despí CFS | Benjamí – Jornada 6 (BCN Gr. 15)

Cop de puny sobre la taula del Sant Joan Despí CFS. El líder indiscutible del grup amb cinc victòries en cinc jornades ha donat un cop de puny sobre la taula guanyant per 2 a 6 davant el FS Pallejà, que ha patit la tercera desfeta del curs. Els visitants han estat millor a l’inici del partit, amb una forta pressió que ha provocat el 0-1 d’Hugo Olmo fruit d’una recuperació en zona perillosa. Els locals s’han refet amb el gol de David Moreno, el jugador més incisiu dels locals durant tot el partit. Just abans del descans però, Olmo ha tornat a avançar els visitants.

Jan Mayolas sentencia en dos minuts. Si semblava que el partit seria obert fins al final, Jan Mayolas l’ha sentenciat marcant un doblet en només dos minuts per col·locar l’1-4 a l’electrònic. Quan tot semblava sentenciat, el Pavelló Municipal de Pallejà ha revifat amb un golàs de Pablo Valero, però el líder no s’ha posat nerviós i Victor Pérez, amb una jugada d’estratègia, i Ivan Botello, han establert el definitiu 2-6.

L’LCFS en directe tornarà dissabte 23 de novembre amb la vuitena entrega de la temporada, amb el partit entre el Sicoris Club i el Ponent Futsal Alcarràs, duel corresponent a la setena jornada del Gr. 5 de Lleida de la Primera Divisió Catalana de Futbol Sala