L'Olot, eliminat de la Copa del Rei davant el Múrcia
Els olotins han caigut derrotats per 3 a 1 en la Nueva Condomina i s'acomiaden de la competició en la tercera fase.

La Unió Esportiva Olot diu adéu a la Copa del Rei en la tercera fase després de perdre per 3 a 1 contra el Múrcia a la Nueva Condomina. El partit ha començat bé per als interessos olotins. Als quinze minuts de joc, Héctor Simón ha avançat el seu equip amb un poderós xut que ha entrat per l'escaire. A partir d'aquest moment, els murcians han despertat i han aconseguit empatar gràcies a una diana de Pedro Martín. A la segona part, l'Olot ha gaudit de diverses ocasions de gol, però no ha estat encertat en la definició. Per contra, el Múrcia ha capgirat el marcador amb un gol de Víctor Curto al minut 78. Quan faltaven tres minuts per al final, l'equip local ha sentenciat el duel amb el 3-1, obra novament de Pedro Martín.