L’Olot i el Lleida fan un pas endavant a la Copa del Rei
Copes | 06/09/2017
L’Olot s’ha imposat a la pròrroga davant l’Alcoià, mentre que el Lleida s’ha classificat des dels onze metres. En canvi, el Reus ha quedat eliminat.

La UE Olot continua amb pas ferm el seu camí a la Copa del Rei després de superar el CD Alcoyano, que s’ha quedat amb deu homes ben aviat. Els olotins s’han imposat a la pròrroga amb un únic gol, obra d’Alberto Toril, que els ha servit per passar a la tercera eliminatòria. Els catalans han generat moltes ocasions, però els ha faltat encert. Fins a la segona part de la pròrroga, els aficionats no han pogut celebrar el gol i el passi (1-0).

CF Reus-Sporting de Gijón (0-1)

Els visitants no han estat millor que els reusencs, però l’únic gol del partit, de Nacho al minut 50, ha estat suficient per eliminar el Reus de la Copa del Rei. Els roig-i-negres, però, podrien haver obtingut un resultat positiu si Edgar Hernández i Menéndez no haguessin fallat els dos penals que ha xiulat l’àrbitre del duel.

Mallorca-Lleida Esportiu Terraferma CF (0-0, p. 3-4)

El Lleida ha sortit amb força a Son Moix per buscar el primer gol a la contra, però s’ha hagut de conformat amb l’empat a 0 en el descans. A la segona meitat, els mallorquins han posat una marxa més i han atacat amb insistència. Tanmateix, el Lleida ha aguantat bé la pressió i també ha sabut controlar el ritme de la pròrroga. Amb el 0-0 s’ha procedit a la tanda de penals, en la qual els lleidatans han estat més encertats i han marcat tots els llançaments.